El Bellpuig aixafa de principi a fi el Guissona B

Moment en què Huguet obria la llauna abans del descans malgrat la rocosa defensa.XAVIER SANTESMASSES

El Bellpuig va golejar el Solsona B en un partit que va dominar de principi a fi. No obstant, no va ser fins a gairebé el descans que els de l’Urgell es van avançar gràcies a un gol d’Huguet (1-0, 44’). Tot just començar la segona meitat, nova maçada per al Guissona, que veia com Casals ampliava el marcador (2-0, 46’). Minuts més tard, Moulal anotava el tercer (3-0, 60’) i al cap de deu minuts, el mateix jugador marcava el seu doblet personal (4-0, 70’), amb el qual sentenciava l’encontre a favor del Bellpuig. En els minuts finals, Diouf va marcar el gol de l’honor per al Guissona B. Amb aquesta victòria, el Bellpuig puja fins a la sisena plaça amb 34 punts.