SEGRE

ATLETISME CARRERES POPULARS

La Cursa Templers estrena carrera de 3 km per atreure les famílies

Se celebrarà, com la de 10 km, el 3 de març

Una vista de la Cursa Templers de l’any passat.

Una vista de la Cursa Templers de l’any passat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cursa Templers, que aquest any assolirà la tretzena edició el 3 de març vinent, tindrà com a novetat la incorporació d’una nova distància de 3 km pensada per a famílies de nens i nenes menors de 14 anys i per a tots aquells que prefereixin un recorregut més assequible que els tradicionals 10 km.

Aquesta nova carrera creuarà el Parc Científic i Tecnològic de Gardeny i es preveu que s’hi inscriguin uns 250 corredors, tal com va explicar ahir Iván Espílez, director tècnic juntament amb Kike Borràs d’aquesta prova organitzada per l’AE Ekke i que aquest any comptarà amb el patrocini de Plusfresc. “Volem potenciar les categories inferiors. Ja teníem el dia anterior a la prova les carreres infantils fins a 11 anys, però pensem que és una bona opció per als nens de 12 a 15 anys, per als quals fer la carrera adulta és massa distància”, va destacar Espílez sobre la cursa.

En la nova distància tindran cabuda nens a partir de 12 anys i persones amb menor forma física

“A més, hi ha les persones a qui la carrera de 10 quilòmetres se’ls fa molt llarga, sobretot la pujada final que els pot espantar una mica”, va explicar Iván Espílez.

El director tècnic de la Cursa Templers creu que poden atansar-se als mil participants. “Dels 500 que vam tenir l’any passat ens agradaria passar a uns 700 atletes en la carrera de 10 km i volem estar sobre els 250 en aquesta nova de 3 km, per la qual cosa ens atansarem al miler de corredors, amb la qual cosa la carrera recobrarà un gran impuls”, va assenyalar en aquest sentit Espílez.

L’esforç conjunt de dos clubs, Km0 Ponent i l’AE Ekke, va fer possible que la Cursa Templers es mantingués en el calendari de carreres populars de Lleida, després que el 2014, l’entitat organitzadora, Km0, anunciés que no podia fer-se’n càrrec.

tracking