Marc Márquez obre la pretemporada a Malàisia amb el millor temps

Sense estar plenament recuperat de l’operació a l’espatlla esquerra, el pilot renunciarà a la segona sesion d’entrenaments de la jornada

Marc Márquez, aquest dimecres al circuit de Sepang.

Marc Márquez obre la pretemporada a Malàisia amb el millor tempsEFE

El lleidatà Marc Márquez va marcar el millor temps aquest dimecres a Sepang (Malàisia), en l’inici de la pretemporada de MotoGP. Sense estar plenament recuperat de l’operació a l’espatlla esquerra, per una lesió recurrent, el vigent campió del món de MotoGP va parar el crono en 1:59.621 en la seua millor volta. Amb aquell temps va encapçalar la classificació de la primera sessió del dia al circuit de Sepang.

Marc Márquez renunciarà a la sessió vespertina "per descansar i treballar amb el fisioterapeuta per estar preparat per al segon dia" de pretemporada, va informar l’equip Repsol Honda a Twitter.

El podi de la primera sessió va ser totalment espanyol. Alex Rins (Suzuki Ecstar) i Maverick Viñales (Monster Energy Yamaha) van ser segon i tercer, respectivament, a 0.259 i 0.316 segons del líder.