SEGRE

BÀSQUET NBA

Els Memphis Grizzlies traspassen Marc Gasol als Toronto Raptors

Marc Gasol, assegut a la grada a l’últim partit de Memphis.

Marc Gasol, assegut a la grada a l’últim partit de Memphis.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Gasol va ser traspassat ahir pels Grizzlies de Memphis als Raptors de Toronto, equip que a priori és un dels aspirants a l’anell, a canvi del pivot lituà Jonas Valanciunas, el base Delon Wright, l’aler CJ Milers i els drets d’una segona ronda al sorteig universitari del 2024. Gasol, de 34 anys, en el que va de temporada acumula una mitjana de 15,7 punts; 8,6 rebots i 4,7 assistències –millor marca com a professional– en aquesta faceta del joc i només superat pel pivot serbi Nikola Jokic, dels Nuggets de Denver, que té 7,1 passades d’anotació.

Gasol, que ha jugat onze temporades amb els Grizzlies, està empatat amb el base Russell Westbrook al quart lloc de la Lliga com el professional que més temps ha estat amb la mateixa franquícia.

El traspàs de Gasol, que en principi es va pensar que podria anar-se’n amb els Hornets de Charlotte, es va fer efectiu minuts abans que es donés el tancament oficial del termini permès. Gasol tindrà com a nous companys l’aler estrella Kawhi Leonard, excompany de Pau amb els Spurs, i l’hispanocongolès Serge Ibaka. També tindrà entre els entrenadors assistents Sergio Scariolo.

En aquest sentit, Nikola Mirotic, per la seua banda, hispanomontenegrí, va passar dels Pelicans als Bucks.

tracking