SEGRE

FUTBOL SUCCESSOS

Deu morts en el foc de la residència del Flamengo

Les víctimes són sis jugadors d’entre 14 i 17 anys i quatre empleats del club brasiler || Tres joves més estan encara ingressats

La zona de la residència del Flamengo va quedar pràcticament destruïda a causa de les flames.

La zona de la residència del Flamengo va quedar pràcticament destruïda a causa de les flames.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys deu persones van morir i tres van resultar ferides en un incendi que es va desencadenar durant la matinada de dijous a divendres a la residència de futbolistes del club de futbol Flamengo. Les flames van destruir l’allotjament on dormien jugadors de la base del club, d’entre catorze i disset anys, segons van afirmar els Bombers, que van assenyalar que els morts són sis futbolistes –dos d’ells en proves– i quatre empleats del club.

Hi ha a més tres ferits que van ser traslladats a hospitals de la zona amb lesions de diversa consideració. Jonathan Cruz, de quinze anys, està en estat greu, mentre que Cauan Emanuel Gomes, de catorze, i Francisco Diogo Bento, de quinze, es troben fora de perill.

Es desconeix el motiu de l’incendi a la zona antiga, on resideixen els futbolistes de la base

El succés es va produir al voltant de les 5.00 hores a les instal·lacions de Ninho do Urubu, on s’entrenen el primer equip i les categories inferiors, a la zona oest de Rio. Els equips de bombers que van anar al lloc dels fets van aconseguir extingir l’incendi unes dos hores després i posteriorment van treballar per evitar nous focus. De moment, es desconeix el motiu de l’incendi. Familiars dels joves es van concentrar a les portes de la ciutat esportiva per rebre informacions sobre el parador dels seus éssers estimats. Alguns d’ells van formar un cercle i van resar.

El governador de Rio de Janeiro, Wilson Witzel, va decretar tres dies de dol oficial per les víctimes d’aquest incendi, que té lloc dos anys i dos mesos després de l’accident aeri que hi va haver a Colòmbia que va acabar amb la vida de gairebé tota la plantilla del Chapecoense. Rio es recupera encara del temporal de pluja i vent que va afectar la capital dimecres a la nit i que va deixar sis morts, inundacions, lliscaments de terra, la caiguda d’uns 170 arbres i desenes de vehicles destrossats. La zona oest, on es troba el centre d’entrenament del Flamengo, va ser una de les més afectades per la tempesta. El Ninho do Urubu, considerat com un dels centres d’entrenament més moderns del Brasil, compta amb un mòdul per a l’equip del Flamengo, dos camps i un espai per a la preparació de porters, a més d’una zona per a allotjaments. El 2018, el Flamengo va inaugurar una nova estructura per a la primera plantilla i va deixar les instal·lacions antigues per als jugadors de les categories base del club.

tracking