SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Oliva diu que l'afició ha de recuperar “il·lusió i passió”

El Lleida afronta a Cornellà la primera de les “quinze finals que ens queden”

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou entrenador del Lleida, el lleidatà Joan Carles Oliva, va llançar ahir un missatge d’optimisme a l’afició, de la qual va dir que “necessita recuperar la il·lusió i l’alegria del futbol”. En la seua primera compareixença prèvia a un partit de Lliga, després que dimecres fos presentat per la destitució de Gerard Albadalejo, va demanar als seguidors que “vinguin al Camp d’Esports cada diumenge. El Lleida és la nostra passió. Hi ha molta gent que ho viu des de la distància i a aquests els diria que s’atansin i ens donin el seu suport”, va assenyalar.

Va admetre que el primer dia va ser emotiu “estar als camps d’entrenament en els quals vaig créixer”, però que està vivint aquest procés “amb naturalitat”. Va reiterar que “les expectatives del club són molt altes i la resposta que he trobat a la plantilla ha estat genial. He vist compromís i molta receptivitat”.

De cara al seu primer duel, que disputarà demà al camp del Cornellà, té les baixes de Trilles i Cano, per lesió i el dubte de Calavera, del qual va explicar que no s’ha pogut entrenar amb el grup. També va assenyalar que Pau Torres està molt millor i ja treballa amb la resta de la plantilla.

Sobre el partit de demà va comentar que “no hi ha més opcions que intentar competir de la millor manera possible i guanyar, sense excuses. Hem de començar a recórrer un camí, que es comencin a veure les senyes d’identitat que jo vull i, passi el que passi, treure conclusions positives”.

Va admetre que el rival és molt complicat: “Ha guanyat set dels últims deu duels que ha jugat. És un equip incisiu, perillós a pilota aturada i el camp també té la seua dificultat. Es tracta de minimitzar-li les fortaleses i que surtin les nostres. Espero que l’equip doni el millor de si mateix”, va afegir.

Va elogiar de nou la plantilla i el treball que va fer el seu antecessor. “Han fet un bon treball, encara que els resultats de les últimes jornades han fet aflorar dubtes. Però aquest equip és competitiu i tots tenim clar quin és l’objectiu i lluitarem per quedar primers”, va reiterar. “Tenim quinze finals al davant, aquesta és la primera i només estem pendents del que fem nosaltres, que és l’important”, va concloure el tècnic.

Joan Carles Oliva, ahir a la sala de premsa del Camp d’Esports.

Joan Carles Oliva, ahir a la sala de premsa del Camp d’Esports.JCMC

tracking