Futbol

L'àrbitre del partit l'Albi-Juneda diu que va rebre un cop de pilota

Un jugador lesionat del Juneda és envoltat per diversos companys i rivals en presència de l’àrbitre del partit.RUTH CAMÍ

L’àrbitre del partit l’Albi- Juneda, de Segona Catalana, que va ser suspès diumenge quan faltaven pocs minuts per al final per una baralla entre jugadors dels dos equips, va afirmar que havia rebut un cop de pilota, just quan va decretar la suspensió del partit amb 2-1 al marcador, encara que no va poder identificar l’autor. Assegura també que no va patir cap tipus de mal per aquesta acció. El matx entre dos dels equips que ocupen les posicions altes de la classificació es va suspendre dos vegades, la segona de les quals ja definitiva.

La primera aturada va arribar al minut 75. L’equip local va fer una substitució i el jugador que sortia del terreny de joc, Francesc Salat, va ser amonestat per pèrdua de temps. Segons s’explica a l’acta, es va encarar amb un rival, i llavors es va muntar una batussa a la zona de banquetes en què van participar membres de les dos plantilles, encara que el col·legiat precisa que no van arribar a colpejar-se.

El joc va estar interromput per aquest motiu prop de deu minuts. L’encontre es va reprendre i, quan faltaven només tres minuts de joc, després de l’expulsió del visitant Oriol Masbernat, hi va haver una segona batussa i, segons explica l’àrbitre, va arribar a entrar públic el terreny de joc, per la qual cosa es va decretar la suspensió definitiva. El Comitè haurà de decidir sobre tots aquests incidents.