SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida Esportiu es jugarà el 'play-off' al Camp d'Esports

Vuit dels catorze partits que li queden a l’equip els disputarà davant de l’afició

Joan Carles Oliva, durant el debut diumenge passat al camp del Cornellà.

Joan Carles Oliva, durant el debut diumenge passat al camp del Cornellà.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Camp d’Esports pot ser el jutge que determini si el Lleida juga el play-off d’ascens a Segona divisió A. De les catorze finals que té davant l’equip de Joan Carles Oliva, vuit les jugarà a casa, davant de l’afició, i ja només li queden sis desplaçaments per fer. De fet, tres dels quatre pròxims partits els jugarà com a local.

Després que l’equip no hagi conegut la victòria en el que va d’any, el Lleida no pot permetre’s gaires errors si no vol quedar-se fora de les posicions de play-off que encara ocupa, malgrat el mal començament d’any que ha protagonitzat, amb únicament 3 punts sumats dels 18 possibles.

El primer dels vuit enfrontaments que el Lleida jugarà com a local serà aquest diumenge contra l’Atlètic Llevant (17.00 hores). Serà el debut de Joan Carles Oliva a casa, després d’estrenar-se a Cornellà amb un empat sense gols (0-0). L’Atlètic Llevant és un equip de la zona mitjana de la classificació que ha sumat 11 punts en els desplaçaments, amb 3 victòries, 2 empats i 7 derrotes.

El dia 24 l’equip lleidatà s’enfrontarà a un altre filial, el València Mestalla, abans d’afrontar dos partits consecutius al Camp d’Esports.

El dia 3 de març rebrà el Badalona, i el 10 visitarà l’estadi lleidatà l’Olot, una de les revelacions de la temporada i que ocupa la setena posició de la mà de l’exjugador del Lleida Raúl Garrido. L’equip també jugarà a casa l’últim encontre de la fase regular de la Lliga, que pot resultar decisiu. Serà el dia 19 de maig amb l’Ontinyent, un equip que ha arrossegat tota la temporada problemes econòmics i del qual s’ha especulat amb un possible abandó de la competició.

La resta de partits que el Lleida jugarà a casa serà contra el Castelló, el 24 de març; amb l’Eixea el 7 d’abril; amb el Peralada el 21 d’abril, i contra el Barcelona B el dia 5 de maig. Les sortides que té pendents el Lleida, a banda de la ja esmentada davant del València Mestalla, són Hèrcules (17 de març), Alcoià (31 de març), Sabadell (14 d’abril), Conquense (28 d’abril) i Atlètic Balears (12 de maig). Un calendari exigent davant del qual té molt poc marge per a l’error.

tracking