SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Marc llueix la nova Honda

Sessió de fotos oficial de l’equip Repsol Honda, que presenta Jorge Lorenzo al costat del campió del món || Pilotaran junts al test del dia 23 a Qatar

Jorge Lorenzo i Marc Màrquez van posar junts amb els colors de Repsol Honda de cara al debut al Mundial.

Jorge Lorenzo i Marc Màrquez van posar junts amb els colors de Repsol Honda de cara al debut al Mundial.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez i Jorge Lorenzo, pilots de l’equip Repsol Honda, es van enfundar l’uniforme de competició amb motiu de la sessió de fotos oficial per a la temporada 2019. El lleidatà, campió del món, i el balear, amb les seues motos, van posar davant els flaixos en un dels tradicionals esdeveniments previs a l’inici del Mundial, que començarà el 10 de març al circuit de Losail, a Qatar.

La setmana passada a Malàisia, Marc Màrquez va tornar als circuits, després de ser operat de l’espatlla, per provar l’Honda que pilotarà al Mundial 2019, i el divendres 23 afrontarà un segon test a Qatar amb el seu nou company. Serà la primera vegada que el pilot balear –campió del món el 2010, el 2012 i el 2015– s’enfunda els nous colors després de dos temporades a l’equip Ducati i de perdre’s el test de Sepang per protegir el canell del qual l’han intervingut. El circuit de Losail serà una nova posada al punt per a l’Honda de Marc, que no guanya al Gran Premi de Qatar des del 2014, malgrat que la temporada passada va quedar segon al darrere de l’italià Andrea Dovizioso. Per la seua banda, Lorenzo va guanyar el 2016, mentre que l’any passat va haver de retirar-se.

tracking