Treballat punt de l'Espanyol a Mestalla

El València domina però no té encert

Coquelin, al centre, intenta rematar envoltat per diversos defensors de l’Espanyol.EFE

L’Espanyol va sumar ahir un treballat punt davant del València a Mestalla en un partit que va acabar sense gols. El València, que amb aquest nou empat s’allunya de la zona europea, va ser superior als blanc-i-blaus, però la falta d’encert a la rematada va evitar que s’emportés el duel.

El primer temps va ser de domini local absolut, amb els de Marcelino buscant el joc per les bandes i recuperant pilotes a prop de l’àrea de l’Espanyol. L’Espanyol va intentar defensar-se amb la pilota al peu, buscant possessions llargues encara que sense generar gaire perill en atac, tan sols una ràpida triangulació al tram final del primer acte, que va culminar amb un xut amb cert perill de Borja Iglesias.

La millor ocasió del primer temps va ser per al València, en una ràpida transició en la qual Ferran va assistir a l’espai Gameiro, que va enviar la pilota al pal quan estava a punt de complir-se la mitja hora de joc.

Després del pas per vestidors Garay va estar a punt d’avançar els locals, tot i que la rematada va sortir vorejant el pal. Poc després era Parejo el que va posar Diego López en un compromís, però el porter periquito va resoldre bé la papereta. Tot just dos minuts després, Gameiro també ho intentava, aquesta vegada de xilena.

L’Espanyol es dedicava a aguantar l’allau com podia i a esperar l’oportunitat al contraatac davant un València que, a mesura que passaven els minuts, s’anava atansant al gol de la victòria. Malgrat tot, l’electrònic mai va arribar a moure’s i el partit va acabar amb el marcador encara reflectint el 0-0 inicial.