El Vila-sana repeteix gesta

L’equip del Pla d’Urgell es classifica per segon any consecutiu per a les semifinals, a l’eliminar ahir per penals el Palau de Plegamans || Laura Porta va empatar el partit i van sentenciar el pas Cata Flores i Joana Comas

El Vila-sana celebra la seua classificació per a les semifinals de la Copa de la Reina, després de superar ahir el Palau de Plegamans al Pavelló Olímpic de Reus.FEP

Per segon any consecutiu, el Vila-sana jugarà les semifinals de la Copa de la Reina, al derrotar ahir per penals el Palau de Plegamans, líder de l’OK Lliga femenina. En la seua segona participació en aquesta competició, les del Pla d’Urgell van repetir la gesta de l’any passat. Llavors el Vilanova, que va acabar proclamant-se campió, les va privar de disputar la final. Avui lluitaran per aquest premi davant del Gijón (13.00), que ahir va aconseguir la classificació al derrotar per 5-2 el Bigues i Riells. La classificació es va aconseguir en els llançaments de penal, després que el partit finalitzés amb el resultat d’1-1. El marcador tampoc es va moure a la pròrroga i van ser necessaris 18 llançaments per decidir el nom del finalista. La portera del Vila-sana, Anna Ferrer, va aturar 8 dels 9 llançaments del Palau de Plegamans. Els dos equips van fallar els sis primers llançaments. El setè el va anotar Cata Flores, però també va marcar el rival. Els dos van tornar a fallar en el vuitè, però el novè va ser el decisiu. Joana Comas va marcar un gol històric i el Palau de Plegamans va fallar el seu. El Vila-sana ja estava de nou en semifinals.

Jordi Capdevila, entrenador del Vila-sana, havia afirmat que aquest partit no tindria res a veure amb el recent enfrontament a la Lliga, en el qual l’equip barceloní va golejar 8-1 les del Pla d’Urgell. I va ser així. Les lleidatanes van saltar a pista disposades a desplegar el seu millor joc i superar les favorites. A l’ímpetu no el va acompanyar l’encert en aquells primers minuts. Al Vila-sana li va costar entrar al partit i Laura Puigdueta va marcar l’1-0 en el minut 14. Va millorar el joc de les del Pla i Laura Porta va fer l’1-1 en el minut 19. El Vila-sana va tenir ocasions, fins i tot una falta directa a la pròrroga, però no hi va haver més gols i el pas es va decidir per penals.