HOQUEI SOBRE PATINS

Llista i Vila-sana, fora de la final de Copa

Els llistats van caure davant del Liceo (3-1) en un final polèmic i les del Pla davant del Gijón (0-6)

Llista i Vila-sana, fora de la final de CopaLuis Velasco/RFEP

Ni Lleida Llista ni Vila-sana, que van donar la gran sorpresa en l’estrena, no jugaran demà pels títols de la Copa del Rei i de la Reina d’hoquei sobre patins, en caure avui derrotats en les semifinals davant del Liceo (1-3) i el Telecable Gijón (0-6), respectivament.

El que més a prop ho ha tingut ha sigut el conjunt que dirigeix Albert Folguera. De fet, els llistats han arribat a avançar-se en el marcador amb un gol de César Candanedo de penal al poc d’iniciar-se la segona meitat, però els gallecs, liderats per Carlo Di Benedetto i el porter Xavier Malian, li han donat la volta amb dos gols en menys d’un minut. Malgrat anar per darrere, el Llista ha tingut clares ocasions per, al almenys, empatar i forçar la pròrroga, però ha acabat sucumbint en un final que ha tingut als àrbitres com a protagonistes. Amb els llistats jugant amb el porter-jugador a 45 segons per al final, els col·legiats han sancionat amb una rigorosa exclusió una falta de Candanedo. Malgrat que Carlo Di Benedetto ha errat la falta directa, els llistats, amb un jugador menys i sense porter buscant la prórroga a la desesperada, han encaixat l’1-3 definitiu.

El Vila-sana, per la seua part, que divendres havia tombat el líder de l’OK Lliga, el Palau de Plegamans, ha notat avui el cansament acumulat davant del campió d’Europa i de Lliga, el Telecable Gijón. Tot i així, les del Pla d’Urgell, que per segon any consecutiu s’han classificat per a les semifinals de Copa, han plantat cara durant la primera meitat (0-2), però han acabat sucumbint davant de la qualitat i el físic de les asturianes (0-6).