El Torrefarrera perd malgrat dominar amb 10 contra l'Alcarràs

Un jugador del Torrefarrera salta davant la defensa de l’Alcarràs en un córner.

Un jugador del Torrefarrera salta davant la defensa de l’Alcarràs en un córner.ÓSCAR MIRÓN

L’Alcarràs va superar per la mínima un Torrefarrera dominador, a qui va faltar el premi del gol.

El partit va començar amb un penal una mica rigorós a favor dels visitants, que Castillo va encertar i va obrir la llauna a favor de l’Alcarràs en els primers minuts (0-1, 6’). Després del gol, els locals van començar a dominar el matx i crear perill en diverses ocasions, però els visitants es van mantenir ferms en defensa.

A la segona meitat, els locals es van quedar amb 10 per la segona amonestació a Padrones, al minut 57, que va ser força rigorosa, la qual cosa va condicionar els visitants a poder defensar millor el marcador.