EL MILLOREL PITJOR

Gran remuntada de l'Artesa contra el Juneda

Els locals van arribar al descans amb un resultat advers d’1-3, que van tombar a la segona meitat gràcies a Sylla i un doblet de Gandara || El triomf li pemet seguir líder per l’‘average’

Un jugador de l’Artesa de Segre encara i retalla davant la pressió de dos defensors del Juneda.SÍLVIA CARDONA

L’Artesa de Segre va superar el Juneda per la mínima en un partit molt disputat que va tenir dos parts totalment diferents i amb un dominant clar en cada meitat. A la primera meitat, el Juneda va tenir ple control del joc sobre l’Artesa de Segre, sobretot per l’elecció de camp amb la llum del sol a favor, malgrat que els que van obrir la llauna van ser els locals gràcies al gol de Sylla en els primers instants de joc (1-0, 5’), però el domini visitant es faria palpable al cap de pocs minuts del primer gol, ja que Castillo va empatar el matx (1-1, 24’).

Després de diversos minuts de joc, el Juneda es va avançar després del gol de Guitart (1-2, 42’), la qual cosa semblava posar el partit de cara als visitants abans del descans. Se li posaria més de cara després del gol de Grau, encara que a la primera meitat (1-3), que donava marge de reacció al Juneda si els locals anotaven algun gol a la segona meitat. Després del descans, l’Artesa de Segre es va despertar i va començar a dominar amb claredat el partit, mentre que el Juneda es va dedicar a ordenar les seues files i defensar-se amb dents i ungles, destacant l’actuació de Morales, que va ser crucial en defensa gràcies a les seues parades. Per al Juneda es quedaria amb deu jugadors per l’expulsió de Barrull (71’), la qual cosa va obligar els visitants a haver de tancar més les seues línies per continuar sense encaixar gol i optar a emportar-se els tres punts. No seria fins al 85 que Gandara, després que l’àrbitre assenyalés penal, va retallar distàncies per donar ales a la remuntada dels locals. Pocs minuts després, gairebé en l’afegit, Carrió, que venia d’una lesió molt greu, va protagonitzar per la banda una gran jugada individual que va culminar fent una assistència a plaer a Sylla, que va anotar el seu segon gol particular per donar l’empat els locals (3-3, 89’). En l’afegit, amb un Artesa de Segre molt motivat i amb un Juneda trasbalsat pels gols i amb nou jugadors al l camp per la doble amonestació a Grau (89’), va cedir un altre penal que va permetre a Gandara convertir el seu doblet i anotar el quart per al seu equip, donant-li tres punts crucials, ja que gràcies a la victòria mantenen la primera posició, empatant a punts (46 punts) amb l’Alcarràs, que també va patir amb la victòria per la mínima (0-1) a Torrefarrera i que, provisionalment, va ser líder d’aquest grup.