SEGRE

BÀSQUET COPA DE LA REINA

Cita amb la història del Cadí la Seu

El Cadí la Seu afronta la primera participació copera jugant avui contra l’Araski || Canut defuig l’etiqueta de favorit i diu que “ser aquí ja és un premi”

L’equip urgellenc afrontarà l’històric debut coper amb totes les jugadores a disposició de Bernat Canut.

L’equip urgellenc afrontarà l’històric debut coper amb totes les jugadores a disposició de Bernat Canut.CYNTHIA SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu afronta aquesta tarda (19.30 hores/Esport3) un partit històric, el del debut en una Copa de la Reina, una competició de la qual durant els últims anys s’havia quedat a les portes. L’equip que dirigeix Bernat Canut, sens dubte la revelació de la Liga Dia Femenina, s’estrenarà amb l’amfitrió, un Araski que a la competició domèstica està lluny de les lleidatanes però que tindrà el suport de l’afició.

Això i l’ansietat de les urgellenques són aspectes que vol controlar el tècnic del Cadí, que defuig qualsevol etiqueta de favorit. “He sentit que ho som nosaltres i també que ho són elles per jugar a casa. Personalment, no crec que hi hagi favorits, malgrat que arribem en el nostre millor moment. El que preveig és un duel molt igualat i en el qual hem d’estar molt atents, sobretot en l’inici. Serà molt important que posem el fre, perquè elles voldran un partit boig des del salt inicial”, va apuntar.

El partit es podrà seguir en directe a través de la pantalla gegant al Palau d’Esports de la Seu

Bernat Canut, que tindrà totes les jugadores a disposició, reconeix que “és tota una responsabilitat” afrontar aquest debut històric i assegura que l’equip “està mentalment preparat. Es tracta d’una responsabilitat però també d’un premi, perquè ser a la Copa ja ho és, però perquè no volem quedar-nos aquí i lluitarem per passar a semifinals”.

L’equip, que ja és a Vitòria des d’ahir, estarà acompanyat a la grada per una mica més d’un centenar de seguidors. A més, el club ha posat una pantalla gegant al Palau d’Esports per seguir el partit.

L’equip urgellenc afrontarà l’històric debut coper amb totes les jugadores a disposició de Bernat Canut.

L’equip urgellenc afrontarà l’històric debut coper amb totes les jugadores a disposició de Bernat Canut.CYNTHIA SANS

tracking