SEGRE

ESPORTS

L’agent de Bale diu que l’afició del Reial Madrid li hauria "de besar els peus"

Beli, de 29 anys, s’ha situat en el centre d’atenció de l’equip blanc després de la marxa del portuguès Cristiano Ronaldo

L'agent de Bale diu que l'afició del Reial Madrid li hauria

L'agent de Bale diu que l'afició del Reial Madrid li hauria "de besar els peus"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jonathan Barnett, agent del futbolista britànic Gareth Bale, va afirmar aquest dilluns que l’afició del Reial Madrid hauria "de besar-li els peus" al seu representat i "avergonyir-se per les seues crítiques". "Francament, haurien d’estar avergonyits de si mateixos. Gareth mereix el més gran dels respectes", va dir Barnett en declaracions a la cadena britànica Sky Sports News.

"La manera en què els aficionats del Reial Madrid han tractat Gareth no és ni més ni menys que una desgràcia. En els sis anys que ha estat a Espanya, l’ha guanyat tot", va agregar l’agent, que va subratllar que el gal·lès és "un dels millors jugadors del món".

Bale, de 29 anys, s’ha situat en el centre d’atenció de l’equip blanc després de la marxa del portuguès Cristiano Ronaldo. Dissabte, el davanter va rebre una xiulada quan va ser substituït durant el partit contra el Barcelona en el qual el Madrid va perdre per 0-1.

L’agent del jugador va negar que les relacions de Bale amb la resta de la plantilla siguin dolentes i va assegurar que no té plans de canviar d’equip el pròxim estiu. "Malgrat el que diu la premsa espanyola, ell és feliç. Parla un espanyol raonable i no hi ha cap problema entre ell i la resta dels jugadors del Reial Madrid. La gent que escriu aquestes coses no sap res sobre ell", va afirmar Barnett.

"No hi ha hagut una sola conversa sobre la possibilitat que Gareth deixi el Madrid. No se n’anirà enlloc aquest estiu", va agregar.

tracking