Pas enrere del Vila-sana en la lluita per Europa

Les lleidatanes cauen a la sisena plaça al perdre amb un rival directe

Les jugadores del Vila-sana, ahir a la seua pista durant el partit contra el Voltregà.SEGRE

El Vila-sana va fer ahir un pas enrere en la lluita per la quarta plaça, l’última que dóna un bitllet per jugar a Europa, al perdre per la mínima davant del Voltregà (1-2), un rival directe. Les del Pla d’Urgell cauen després de la derrota a la sisena plaça de la classificació i es veuen superades precisament pel Voltregà, que les avantatja ara per un punt.

El partit va començar amb els dos equips temptejant-se, sense generar gaire perill. Tot i així, en una de les poques arribades del Vila-sana Joana Comas va avançar les seues. Malgrat el gol, el guió del duel no va canviar en excés, de manera que la igualtat es va mantenir sense que cap dels equips aconseguís assumir el control del matx. D’aquesta forma, a l’arribada del descans el marcador no s’havia tornat a moure (1-0).

Després del pas pels vestidors, el Voltregà va sortir millor, de manera que en el minut 31 Adriana Gutiérrez va tornar a equilibrar el marcador (1-1). El Vila-sana, ahir molt mancat d’intensitat, no va reaccionar i poc després, en el 43, va encaixar l’1-2 definitiu.

L’entrenador del Vila-sana, Jordi Capdevila, va lamentar la derrota després del xoc. “Avui no ens ha sortit res”, va explicar. “El partit ha estat de poques ocasions i s’ha acabat decidint per petits detalls”, va afegir el tècnic.

sant feliu de llobregat

El Lleida.net Alpicat va superar el cuer (7-9), el Sant Feliu, per continuar escalant a la classificació, en la qual ja és cinquè.