SEGRE

ATLETISME CURSES POPULARS

Cursa de la Dona massiva

La carrera de Lleida bat el seu rècord de participació amb més de 2.100 atletes inscrites || Nur Noguera va ser la més ràpida a córrer els 5,6 quilòmetres

Un moment de la VII Cursa de la Dona Nayox Lleida, amb la imatge de la Seu Vella al fons.

Un moment de la VII Cursa de la Dona Nayox Lleida, amb la imatge de la Seu Vella al fons.EDGAR ALDANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els carrers de Lleida es van tornar a omplir ahir d’atletas amb la celebració de la setena edicion de la Cursa de la Dona Nayox. La carrera, organitzada per GoGoGoRunners Club Esportiu, amb la col·laboració de la Paeria, va batre el rècord de participació amb un total de 2.125 inscripcions, pràcticament el màxim previst per les impulsores de la prova, Estefi Climent i Ester Tort.

La guanyadora de la classificació general femenina va ser Nur Noguera, de Santa Coloma de Farners, que va invertir un temps de 23:21 a recórrer els 5,6 quilòmetres de què constava la carrera. La van acompanyar al podi Carla Ropero, de Rosselló, amb un temps de 23:44 i Joana Tomé, de Golmés, amb un crono de 24:35.

La prova va recaptar fons per a la lluita contra el càncer de mama a través de l’IRBLleida

El guanyador de la categoria masculina va ser Isidre Felip, de Lleida, que va firmar un temps de 22:51. La Cursa de la Dona només premia el primer classificat de la categoria masculina.

La resta de guanyadores en les diferents categories van ser Uxue Aurre (Promesa), Patricia Martínez (sub-30), Daiana Beatriz (sub-40), Carme Cabanillas (Veterana A), Geovanina Mihaes (Veterana B) i Puri Ramos (Màster).

Com en les anteriors edicions, la Cursa de la Dona de Lleida va tornar a tenir un vessant solidari i, a més de la promoció de l’esport femení, va donar suport a la lluita contra el càncer de mama. Per això, la recaptació de les inscripcions es destina a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLLeida) per a la investigació d’aquesta malaltia, a través de la Beca Marta Santamaria.

Abans de començar la carrera, l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, va saludar organitzadors i participants, mentre que la tinenta d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, va tornar a complir la tradició de participar en la cursa. L’entrega de premis es va fer per primera vegada a la Glorieta dels Camps Elisis.

A més de la carrera d’ahir, dissabte es van celebrar diverses curses de nens, des de les categories de P4 fins a benjamins.

Un moment de la VII Cursa de la Dona Nayox Lleida, amb la imatge de la Seu Vella al fons.

Un moment de la VII Cursa de la Dona Nayox Lleida, amb la imatge de la Seu Vella al fons.EDGAR ALDANA

tracking