SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Zidane torna al Madrid

Florentino fa fora Solari i recupera el francès nou mesos després que deixés plantat el club || Anuncia “canvis” i afirma que “no podia dir que no”

Zidane, ahir abans de la roda de premsa, amb Florentino davant.

Zidane, ahir abans de la roda de premsa, amb Florentino davant.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Florentino Pérez va posar fi ahir a la breu etapa de Santiago Solari, el seu tretzè entrenador en 16 temporades, al capdavant de la banqueta del primer equip i va recuperar Zinedine Zidane, només nou mesos després que el tècnic francès deixés plantat el club després de guanyar la Champions. Amb ell de nou a la banqueta, el Madrid repetirà l’experiència de tenir tres tècnics en una mateixa campanya, com ja li va passar a la 2004-2005, quan van desfilar José Antonio Camacho, García Remón i Wanderlei Luxemburgo.

“Sé que és un dia especial per a tothom i sóc molt feliç, que és el més important, de tornar a casa. I el que vull és una altra vegada treballar i posar el club on ha de ser, l’únic per a mi és començar a treballar. No li puc dir no al president”, va dir Zidane durant la seua presentació.

L’exjugador, que va fer broma al dir que no se n’havia “anat gaire lluny” perquè continua vivint a Madrid, va recordar que va marxar perquè ho necessitava. “I pot ser que la plantilla també després d’haver-ho guanyat tot, no només amb mi, abans també. Em va trucar el president i com que l’estimo molt a ell i al club aquí estic”, va comentar, deixant clar que no tenia “cap deute” per la seua sortida.

Va reconèixer que canviaran “coses per a l’any que ve” perquè han “de preparar molt bé la pròxima temporada, que és molt important.” “Però ara no es tracta d’això. Parlaré amb el president i el club per veure què es pot fer, però ens falten onze partits i el que volem és acabar bé.”

Per la seua part, Florentino Pérez va dir: “Hem de començar ja a treballar en una nova etapa il·lusionant amb un dels nostres símbols per recuperar l’ambició, il·lusió i la màxima competitivitat. Estimat Zidane, la teua passió pel Reial Madrid et torna a unir a la destinació del nostre club amb què tens una relació eterna des del 2001” i va apuntar els nom de Neymar i Mbappé com a possibles fitxatges.

tracking