SEGRE

DEPORTES

Valverde: "El meu equip sempre respon"

Valverde, convençut que el Barça aconseguirà avui el pas a quarts superant el Lió || El tècnic blaugrana també va avisar que han de ser cauts i va recordar l’eliminació de PSG i Reial Madrid

Ernesto Valverde durant la roda de premsa prèvia al partit davant el Lió.

Ernesto Valverde durant la roda de premsa prèvia al partit davant el Lió.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ernesto Valverde va dir ahir que si generen el mateix nombre d’ocasions que a l’anada, quan van empatar sense gols amb el Lió, creu que avui (21.00, Movistar Liga de Campeones) passaran segur a quarts, si bé va matisar que tindrà present l’eliminació de Madrid i PSG com a avís. “Qui no firmaria estar així a vuitens? Però en el que ens fixem és en el tema futbolístic. Si generem les mateixes ocasions que a l’anada passarem segur”, va manifestar el tècnic del Barça. Valverde va assenyalar que l’equip sempre ha respost en els moments difícils. “Ho vam veure l’any passat i aquest any també. És un partit, 90 minuts, i pot passar qualsevol cosa. Pots tenir un encert o una fatalitat. Estem preparats per fer un bon partit, per empènyer cap a la porteria del rival”, va dir.

“Ells tenen les seues armes, a nivell ofensiu molt importants, amb jugadors potents i ràpids i suposo que intentaran reforçar-ho. Fekir és determinant, pot ser-ho en moments del partit. Sempre està jugant a la mitjapunta, de vegades despenjat en situacions difícils de localitzar, i a l’últim terç és decisiu perquè té rematada, un contra un, xut de mitjana distància, i és el seu jugador franquícia”, va dir sobre Nabil Fekir, que es va perdre l’anada per sanció. El mitjapunta serà una de les amenaces d’un Lió que assegura respectar i no mirar amb superioritat.

“És un partit definitiu, però no podem arriscar a sortir amb un canvi per endavant”, va dir Valverde

“És ell qui ha de decidir el que més li convingui, com a amic, li desitjo el millor”, va dir el brasiler

“Que caiguin eliminats equips com el Madrid i PSG són dades importants, hi pot haver qualsevol sorpresa i ho tenim en compte. Respectem el Lió i és un gran equip, el fet que aquests dos equips tan grans hagin caigut és per estar atents”, va afegir sobre les eliminacions de blancs i parisencs.

Com a apunt, va augurar altres batalles amb Zinedine Zidane. “És un gran entrenador, arriba a un gran club i serà el nostre rival, ens hi enfrontarem com altres vegades ens hem enfrontat. El tècnic té el gairebé segur descartat Dembélé. “Si no està bé no jugarà. És un partit definitiu, però no podem arriscar a sortir amb un canvi per endavant. Perquè qualsevol detall és important”, va manifestar Valverde.

Ernesto Valverde durant la roda de premsa prèvia al partit davant el Lió.

Ernesto Valverde durant la roda de premsa prèvia al partit davant el Lió.EFE

tracking