SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida preveu recuperar el futbol femení en tres anys

Álex Albístegui recorda que l’equip està “ben col·locat” per fer ‘play-off’

Les jugadora del Lleida Edna Liébana, convocada per a la Selecció Territorial de categoria alevina.

Les jugadora del Lleida Edna Liébana, convocada per a la Selecció Territorial de categoria alevina.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu té previst recuperar d’aquí a tres anys el futbol femení, modalitat en la qual va arribar a tenir fa diverses temporades un equip en la Segona divisió estatal. De moment compta amb una desena de nenes que juguen en equips masculins, ja que no és fins a la categoria cadet quan els equips ja són íntegrament femenins, encara que també s’han donat casos a la categoria infantil, com el de l’equip de l’AEM que es va proclamar campió de Lliga.

“Des de fa dos anys estem acceptant les nenes que volen apuntar-se amb nosaltres i la idea és anar comptant cada any amb més jugadores, fins que per reglamentació puguem tenir equips totalment femenins”, explicava ahir el president del Lleida, Albert Esteve.

Una de les jugadores de l’equip aleví, Edna Liébana, ja ha estat inclosa a l’última convocatòria de la selecció territorial femenina. Aquest equip farà una sessió d’entrenament el proper dia 19, al Complex Esportiu del Segrià, a Torrefarrera.

D’altra banda, Àlex Albístegui va admetre ahir, en el retorn de la primera plantilla a la feina, que “el vestidor ha quedat tocat després d’aquests dos partits, però ja hem tingut prou temps de netejar el cap i estem amb ganes d’afrontar la setmana i el repte tan bonic que tenim dissabte al camp de l’Hèrcules”. El centrecampista assenyala que “no és senzill explicar” el que li està passant a l’equip. “Vam tancar el 2018 molt bé, a dalt de tot i amb bones sensacions i després vam tenir un mes de gener molt dolent. Hi ha hagut canvi de tècnic, vam fer bons resultats però els dos últims partits a casa les sensacions no han estat bones.”

De tota manera, va voler donar un missatge optimista. “Cal mirar endavant. Queden deu partits i estem molt ben col·locats a la graella de sortida per aconseguir l’objectiu de jugar el play-off”, va explicar. “La plantilla està unida, creu de veritat en això i sí, hem fet dos partits dolents a casa, però hi ha ganes i fam de guanyar. Això ho tenim clar”.

De cara a l’encontre de dissabte vinent, va dir que “l’Hèrcules té una gran plantilla” i espera que hi vagin molts lleidatans a donar-los suport.

tracking