SEGRE

ATLETISME ESPORT ESCOLAR

L'olimpíada Flamicell reuneix dissabte fins a 1.200 atletes

La clàssica competició de la Pobla de Segur celebra l’edició número 37

El pilot de trial Arnau Farré va encendre el peveter l’any passat.

El pilot de trial Arnau Farré va encendre el peveter l’any passat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Parc Alcalde Boixareu de la Pobla de Segur acollirà aquest dissabte una nova edició de l’olimpíada Flamicell. La clàssica competició d’atletisme escolar, que compleix l’edició número 37, reunirà uns 1.200 escolars de trenta centres escolars i clubs de tot Catalunya. En l’olimpíada participen atletes des de les categories de P3 a cadets, encara que els més petits ho fan en proves de miniatletisme.

El tradicional acte d’encesa del peveter el protagonitzarà en aquesta edició Marc Ràdua, esportista de curses de muntanya en cros i esquí. Nascut al Vendrell, Marc ja fa uns quants anys que resideix a la Pobla de Segur.

També tindrà lloc l’Olimpíada Solidària, amb la qual els organitzadors, el Patronat Municipal d’Esports de la Pobla de Segur i l’AMPA i l’Escola Els Raiers, recolliran diners per al projecte de l’UNICEF Gotes X Níger. Igualment tindrà lloc l’Olimpíada de Valors, amb el programa Jo sempre hi guanyo.

Mentre se celebren les diferents proves atlètiques, els assistents podran gaudir de diferents proves ludicoesportives, com inflables, circuit de BTT, futbol o bàsquet.

L’olimpíada començarà amb la desfilada de participants, a les 9.15, la cerimònia inaugural serà a les 9.45 i a partir de les 10.05 començaran les proves. L’entrega de trofeus serà a les 15.45. En les últimes quatre edicions el guanyador ha estat el col·legi Mater Salvatoris de Lleida.

tracking