SEGRE

AUTOMOBILISME GRAN PREMI D?AUSTRÀLIA D?F1

Hamilton i Mercedes dominen els primers lliures

El vigent campió, al davant de Vettel

Lewis Hamilton, ahir durant la primera sessió d’entrenaments lliures a Melbourne.

Lewis Hamilton, ahir durant la primera sessió d’entrenaments lliures a Melbourne.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vigent campió del món, Lewis Hamilton i la seua escuderia, Mercedes, van dominar la primera presa de contacte del Mundial 2019 als entrenaments lliures del Gran Premi d’Austràlia, amb el britànic liderant la primera i el duo de fletxes platejades al capdavant a la segona.

El pentacampió britànic va tornar al campionat de la mateixa manera que va marxar del Gran Premi d’Abu Dhabi 2018 que va tancar la temporada passada: a la primera posició, acompanyat a la segona per l’alemany Sebastian Vettel (Ferrari) a la primera sessió i pel seu company finlandès Valtteri Bottas a la segona.

Si tot apuntava que Ferrari posaria en dubte el favoritisme de l’esquadra alemanya a les proves hivernals al circuit de Montmeló (Barcelona), Hamilton es va encarregar de deixar de banda totes aquestes incògnites en el primer contacte amb l’asfalt del circuit semiurbà d’Albert Park, a Melbourne. Per la seua banda, l’espanyol Carlos Sainz (McLaren) va repetir posició, catorzena, a les dos tandes, amb alguns problemes mecànics a la segona.

tracking