Oliva: "S'ha de valorar el punt"

Oliva assegura que, després de quedar-se amb deu, “l’equip ha treballat molt en un partit que era com de ‘play-off’ contra un dels millors rivals” || “Ara s’ha de millorar la imatge a casa”, admet

Mousa deixa passar la pilota davant de la mirada de Joan Oriol i d’un jugador de l’equip alacantí.CARLES MIRANDA

El tècnic del Lleida Esportiu, Joan Carles Oliva, es va mostrar satisfet pel punt aconseguit tenint en compte les circumstàncies al quedar-se amb deu homes al minut 12 de partit i contra un rival de l’entitat de l’Hèrcules.

“S’ha de valorar el punt aconseguit perquè l’equip ha treballat molt i ens hem hagut de reajustar a causa de l’expulsió. No se li pot dir res a l’equip pel que fa a actitud i fortalesa mental. Hi ha moments importants durant la temporada i aquest ha estat un, en què s’ha demostrat que l’actitud de l’equip és innegociable”, va assenyalar el tècnic lleidatà. Oliva va reconèixer que “ens ha costat posar-nos al partit, això està clar.

L’Hèrcules ha sortit molt fort, però esperàvem aquesta sortida i quan hem començat a tenir ja cert control, ha arribat l’expulsió que ha canviat el partit”. En aquest sentit, l’entrenador blau va dir que, després de l’expulsió de Zotko, va preferir reajustar l’equip amb els jugadors que eren al camp per no gastar canvis.

“Volia fer els canvis a la segona part quan ens podia faltar frescor com així va ser. Ha estat un partit de molta exigència i a nivell emocional ha estat molt important perquè hem jugat amb deu contra un dels millors equips de la categoria. Avui era com un partit de play-off per l’entitat que tenia el rival”, va destacar Oliva.

El tècnic lleidatà, no obstant, es va mostrar autocrític i va dir que “ara s’ha de millorar la imatge que hem donat els dos últims partits a casa”, on val a recordar que l’equip va empatar consecutivament amb el Badalona (0-0) i va perdre contra l’Olot (0-1).

“Ho hem intentat fins al final i és una decepció”

El tècnic de l’Hèrcules, Lluís Planagumà, va reconèixer al final del partit la decepció per no haver aconseguit la victòria contra un rival directe i més encara quan el Lleida va jugar 80 minuts amb un jugador menys. “Tots estem decebuts”, va admetre el tècnic català. “L’equip ho ha intentat fins al final i l’afició també ha empès fins a l’últim minut”, va assenyalar l’entrenador de l’Hèrcules, que ha estat a l’agenda del Lleida en diverses ocasions durant les últimes temporades.