Victòria del Torrefarrera en un final frenètic

Un jugador del Balàfia pica de cap a porteria sense cap defensor que ho impedeixi.AMADO FORROLLA

El Torrefarrera es va imposar al Balàfia en un duel que va ser frenètic en els últims minuts. Va començar avançant-se el Balàfia gràcies a Baiget (1-0, 9) en una primera part igualada. A la segona, el Torrefarrera va començar a crear més perill però sense el premi del gol. No seria fins al minut 87 que Hernández empatava el matx i amb l’empat, van començar els minuts frenètics. Navarrete va avançar el Balàfia abans de l’afegit, però Del Moral empatava ja en el descompte. Els locals donaven per bo l’empat quan, després del servei de centre del Balàfia, els locals recuperaven la pilota i acabaven marcant el 3-2 definitiu.