SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida ja ha convocat 35 jugadors, rècord en la història del club

Set dels seus nou rivals, entre els llocs 12 i 19

Joel Febas, dissabte a la banqueta del Rico Pérez.

Joel Febas, dissabte a la banqueta del Rico Pérez.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Carles Oliva, entrenador del Lleida Esportiu, va completar la convocatòria de dissabte passat davant de l’Hèrcules amb el del planter Joel Febas. Amb ell, entre Oliva i el seu predecessor en el càrrec, Gerard Albadalejo, al Lleida ja han estat convocats aquesta temporada 35 jugadors, la qual cosa representa un rècord històric en la trajectòria d’aquesta entitat, des de la seua aparició l’estiu del 2011. Fins ara, la temporada en què el Lleida havia convocat un major nombre de jugadors va ser la passada campanya, la 2017-18. Amb Albadalejo com a tècnic van ser citats per al primer equip 33 futbolistes.

Aquesta temporada han estat convocats tots els jugadors de la primera plantilla que van començar la temporada: Pau Torres, Dalmau, Joan Oriol, Mousa, Tano, César Soriano, Albístegui, Cano, Calavera, Juanto, Pedro Martín, Noel, Trilles, Alpha, Xemi, Marc Martínez i Josimar. A aquests 17 jugadors s’afegeixen els cinc que van causar baixa al mercat d’hivern: Artiles, Josemi, Leto, Almagro i Peeters, a més dels tres fitxatges d’hivern –Óscar Santiago, Zotko i Dongou–, amb els quals en sumen ja 25.

L’última sortida de l’equip serà al camp del líder, l’At. Balears, i a casa, contra l’Ontiyent

Completen la històrica relació deu futbolistes del planter: Adrià Genè, Víctor Vidal, Cheng Hui, Sebi, Feher, Soldevila, Joanet, Ramon Verdés, Adrià Cosialls i Joel Febas.

D’altra banda, el calendari que falta al Lleida és en principi assequible, ja que dels nou rivals que li falten per jugar, set estan classificats entre els llocs dotze i dinou, inclosos tres dels quatre últims classificats. Els altres dos rivals amb qui ha de jugar encara són el Barça B, que és novè a la taula, i l’At. Balears, líder del grup, que el Lleida visitarà en la seua última sortida, el 12 de maig.

tracking