SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Luis Suárez, entre 10 i 15 dies de baixa

Va patir un esquinç davant del Betis

Luis Suárez celebra el gol que va marcar diumenge passat davant del Betis.

Luis Suárez celebra el gol que va marcar diumenge passat davant del Betis.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Luis Suárez estarà entre deu i quinze dies de baixa a causa de l’esquinç de turmell sofert durant el triomf del seu equip al Benito Villamarín davant del Reial Betis (1-4), per la qual cosa no acudirà a la convocatòria amb la selecció de l’Uruguai, segons va explicar el club blaugrana en un comunicat. En aquest s’explica que Suárez poratarà a terme la recuperació de la lesió amb els serveis mèdics del club i que no s’incorporarà a la concentració amb l’Uruguai, que disputarà la competició amistosa China Cup. Suárez va ser substituït en el minut 90 del partit davant el Betis, després de patir un esquinç en una acció fortuïta, en la qual se’n va anar a terra buscant prendre la pilota a un rival, torçant-se el turmell dret. Si es compleixen els millors pronòstics, podria no perdre’s cap partit amb el Barça i estar per al derbi davant l’Espanyol del dia 30, gràcies a l’aturada de lliga. En qualsevol cas, estaria a punt per als quarts de final de la Lliga de Campions, el partit d’anada davant del Manchester United que es disputarà el 10 d’abril a Old Trafford.

D’altra banda, 16 futbolistes estan aquests dies amb les seues diferents seleccions. Ernesto Valverde va decidir que ahir i avui els jugadors que són a Barcelona es puguin entrenar de forma voluntària. És el cas de Gerard Piqué, Clément Lenglet, Malcom i Kevin-Prince Boateng. L’equip tornarà al treball el 25.

Jordi Alba, Sergio Busquets i Sergi Roberto estan amb Espanya i Carles Aleñá, amb la sub-21. La resta són Leo Messi (vegeu el desglossament), Philippe Coutinho i Arthur Melo; Samuel Umtiti, Marc André ter Stegen, Ivan Rakitic, Cillessen, Thomas Vermaelen, Nelson, Arturo Vidal, Murillo i Todibo amb la sub-20 de França. A més, Gerard Piqué jugarà l’amistós amb Catalunya.

tracking