SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

La plantilla del Lleida Esportiu afirma que les baixes no poden ser excusa

El Lleida, pendent de saber quants seguidors del Castelló vindran a l’estadi

Pedro Martín, en una acció del partit de dissabte passat al camp de l’Hèrcules.

Pedro Martín, en una acció del partit de dissabte passat al camp de l’Hèrcules.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fins a set baixes pot tenir el tècnic del Lleida, Joan Carles Oliva, per al partit de diumenge al Camp d’Esports contra el Castelló. A les absències per lesió de Trilles, Óscar Santiago i Alpha, s’uneixen els sancionats Zotko i Oriol i la de Tano, convocat per la selecció de la República Dominicana. I Marc Martínez és dubte. Però els jugadors no volen que això serveixi d’excusa i admeten que no hi ha cap altre resultat que la victòria després d’haver sumat 2 punts dels últims 9 possibles, la qual cosa els ha tret de la zona de play-off.

“Tenim una plantilla molt completa i els onze o els catorze que hagin de jugar ho faran el millor possible per sumar els tres punts”, explicava ahir César Soriano. “Els que hi som, som els que hem de tirar això endavant. No n’hi ha cap altra i ho hem d’afrontar positivament”, va afegir.

Albert Dalmau, per la seua part, va dir que “s’han ajuntat moltes baixes, però estem preparats per superar-ho, encara que caldrà resar perquè no passi res més”, va fer broma. “La gent està preparada per suplir les absències”, va insistir.

Fernando Cano tampoc no vol excuses. “La preocupació davant de tanta baixa és zero. Tenim prou jugadors per tirar el partit endavant. Només pensem a oferir la victòria a la nostra afició, perquè s’ho mereixen.”

D’altra banda, el Lleida espera saber avui la gent que es desplaçarà des de Castelló. La Federació de Penyes del Castelló organitza el desplaçament, que permet assistir a la Romeria de la Magdalena, molt popular allà i, a les 12.00, partir cap a Lleida.

Ajornat a l’1 de maig el partit entre el Lleida B i l’Andorra El partit que havien de jugar aquest cap de setmana el Lleida B i l’Andorra, corresponent al Grup II de Primera Catalana, ha estat ajornat fins a l’1 de maig, a causa dels compromisos internacionals de diversos jugadors de l’Andorra. L’equip andorrà s’ha situat a la cinquena posició des que el va adquirir el jugador del Barcelona Gerard Piqué i encara té un partit pendent.

tracking