SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Serna: "Sabíem que ens costaria molt, guanyar"

Serna lamenta el joc de l’equip malgrat la victòria || “Hem de ser ambiciosos”

Shaquille O’Neal Cleare busca un espai amb què encarar amb garanties la cistella del rival.

Shaquille O’Neal Cleare busca un espai amb què encarar amb garanties la cistella del rival.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Serna va haver d’esperar ahir més del que és habitual a valorar el partit, ja que Diego Ocampo, tècnic del filial blaugrana, no acabava de fer la seua xarrada als seus jugadors per atendre la premsa. Una vegada finalitzada l’atenció per part d’Ocampo, Serna va manifestar que “estic molt satisfet amb la victòria perquè sabíem que ens costaria, com ens costa sempre. Tanmateix, no estic satisfet amb la imatge que hem donat. Estic segur que si ells no haguessin perdut tantes pilotes ens haurien pogut guanyar el partit. Almenys ens en anem amb la victòria número 13, que gairebé ens dóna la permanència. Veurem si la segellem d’una vegada per sempre i podem centrar-nos en altres aspectes”, va afegir el tècnic lleidatà.

Serna va assenyalar que “ara hem de ser capaços de plantar cara a un equip com l’Oviedo i no serà gens fàcil. Esperem recuperar els jugadors que no han estat fins durant els últims partits”. “Volem ser ambiciosos i intentarem guanyar els set partits que ens queden, millorant el nostre bàsquet fins a final de la Lliga”, va afegir sobre els pròxims objectius.

D’altra banda, sobre el matx, l’entrenador de l’ICG Força Lleida va manifestar que “hem sortit molt tous, deixant que tiressin molt fàcil a cistella. Malament en el rebot i en els aparellaments. Ens ha costat anar a millor i en el tercer quart, quan semblava que podíem trencar el partit, han aparegut de nou els dubtes i ells ho han aprofitat per anotar-nos amb facilitat una altra vegada”.

“Crec que el partit s’ha decidit per petits detalls i sent molt més durs en defensa. Hem tingut serenitat en els tirs lliures al final”, va afegir l’entrenador del Lleida.

tracking