SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça ofereix a l'Ajax 60 milions per De Ligt, que firmaria per 5 anys

Tindria un contracte similar al de De Jong

Les blaugranes celebren un dels gols anotats per Duggan.

Les blaugranes celebren un dels gols anotats per Duggan.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barça ocupa la primera posició en la cursa per aconseguir els serveis del central de l’Ajax Matthijs de Ligt. El club blaugrana ha fet una proposta al club holandès que ronda els 60 milions d’euros de traspàs, més variables i un contracte de cinc temporades al jugador, amb xifres similars a les que percebrà De Jong. És un contracte a llarg termini, amb molts premis per objectius i amb quantitats que van augmentant a mesura que es vagi assentant a l’equip.

D’altra banda, el Barça està molt a prop de tancar el traspàs del centrecampista portuguès André Gomes, que aquesta temporada està jugant en qualitat de cedit a l’Everton de la Premier League a canvi d’uns 2,25 milions d’euros. El club anglès estaria disposat a abonar entre 25 i 30 milions d’euros pel traspàs definitiu del migcampista portuguès, encara que hi ha un altre club que també està licitant pel jugador.

L’equip de Lluís Cortés va esclafar el Kvinner i és molt a prop de les ‘semis’ de la Lliga de Campions

En un altre ordre de coses, el Barça femení va passar ahir per sobre de l’LSK Kvinner noruec en l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions (3-0), en un partit marcat pel doblet de Toni Duggan i un gol de Mariona Caldentey, que no va fer més que reforçar el paper de favorit de les blaugranes amb vistes a classificar-se per a les semifinals.

L’equip que dirigeix el lleidatà Lluís Cortés va sortir dels vestidors com un cicló, disposat a evitar qualsevol excés de confiança. I abans que els equips es temptegessin, en el minut 3, Duggan ja va aconseguir obrir el marcador. La davantera britànica, que es va beneficiar d’una jugada construïda entre Mariona i Torrejón, va anotar el segon abans de la mitja hora i Mariona Caldentey va firmar el tercer de penal.

tracking