SEGRE

CICLISME BTT

La Montmaneu 494 ja té prop de 200 inscrits en la primera edició

La nova prova vol donar a conèixer el territori.

La nova prova vol donar a conèixer el territori.ANTONIO VIDAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Montmaneu 494, nova prova de BTT que s’estrenarà aquest diumenge a Seròs, ja compta amb prop de 200 inscrits, per la qual cosa els organitzadors, el Club Ciclista Seròs, confien a superar els 220 participants. La prova agafa el relleu de la que fins a l’any passat s’incloïa a la tradicional Xallenge David Duaigües i que, des d’aquest any, només es disputa en una única jornada a Almatret.

La Montmaneu pren el nom d’aquest pic, el més alt del Segrià amb els seus 494 metres d’altitud, i en aquesta primera edició presenta dos recorreguts, un de 63 quilòmetres, amb 1.200 metres de desnivell acumulat i un altre de 35, amb 400 metres de desniveal. La sortida de tots dos serà diumenge a les 8.30 davant del poliesportiu de Seròs.

“Durant 10 anys hem organitzat conjuntament amb el CC Almatret la Xallenge, però aquest any des de Seròs hem optat per tenir un altre rol i organitzar una carrera amb nom propi”, explica Xavier Teixidó, membre del CC Seròs. “L’objectiu també és el de donar a conèixer aquesta part del territori i els dos recorreguts estan pensats amb aquest motiu”. La distància gran també és més llarga, segons Teixidó, atenent les peticions dels ciclistes, que volien “un recorregut més dur”.

tracking