SEGRE

FUTBOL INTERNACIONAL

Argentina deprimeix Messi

La selecció albiceleste no aixeca el cap en el retorn del crac i perd amb Veneçuela en un amistós || La màgia de Leo, molt sol en un equip dèbil i mancat de qualitat, no va ser suficient

Messi intenta driblar el veneçolà Tomás Rincón.

Messi intenta driblar el veneçolà Tomás Rincón.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Només amb Messi no n’hi ha prou. La selecció argentina de Lionel Scaloni va ser àmpliament superada per Veneçuela, va manar amb comoditat en el marcador al Wanda Metropolitano i es va emportar una històrica victòria per 1-3 en la tornada del capità albiceleste, més de vuit mesos després d’abandonar capbaix el Mundial. Per fortuna per als argentins era un partit amistós.

A aquesta Argentina en construcció, que de sortida va alinear cinc jugadors que mai havien estat sobre un terreny de joc amb Messi (els tres Martínez, Gonzalo Montiel i Juan Foyth), encara li grinyolen massa engranatges.

Argentina no va mostrar en tot el primer temps més que les espurnes de Messi. Una mica del 10 encara continua sent molt en aquesta albiceleste, que s’agafa a l’ídol com a única taula de salvació.

Messi va tardar mitja hora a activar-se, però quan ho va fer va deixar un eslàlom de tres jugadors amb passada al cap de Lautaro (minut 30), però el de l’Inter no va poder superar Fariñez. Va tornar a deixar rivals al seu pas en el consegüent córner –sense trobar rematador– i va topar amb l’arquer vinotinto amb un xut des de fora de l’àrea, en el minut 38.

Després del descans, al qual es va arribar amb 0-2, el capità albiceleste va tornar a rescatar la seua selecció. A l’hora de joc, va recuperar una pilota al centre del camp, la va conduir amb un parell de tocs amb el pit i va obrir a la banda, on Lo Celso va veure el desmarcatge de Lautaro perquè, aquesta vegada sí, el davanter de l’Inter superés Fariñez. Tanmateix, el gol no va espantar Veneçuela, que va ampliar l’avantatge amb un tercer gol.

valència

El seleccionador espanyol, Luis Enrique Martínez, va indicar ahir en la roda de premsa prèvia al primer partit de classificació per a l’Eurocopa 2020, que jugaran aquesta nit davant de Noruega a Mestalla (20.45, La1), que des de la seua arribada al càrrec l’objectiu és configurar un bloc guanyador que torni a lluitar pels títols. El tècnic va assegurar que en les tres últimes fases finals no van aconseguir “ni de lluny” el que esperaven i que la recomposició de la selecció exigeix “temps, anar provant jugadors i bons resultats”.

“M’encantaria tenir un onze i 23 futbolistes fixos sempre, però aquest procés és llarg perquè aquesta evolució no es fa en una setmana”, va agregar.

“Ara vénen partits oficials i no es fan proves perquè cal aconseguir resultats i portar la selecció a la següent fase de competició”, va indicar. Preguntat per les nombrosos novetats que hi ha en aquesta última convocatòria, Luis Enrique va afirmar que “he escollit els 23 que considero que estan millor i a partir d’aquí ja veuré com s’espavilen tant aquí com als seus equips”.

Sobre Noruega va dir: “Exhibeixen un joc directe, amb bones incorporacions dels laterals, compten amb dos bons davanters i el seu jugador més decisiu és Joshua King. Intentarem minimitzar la seua millor arma que és el contraatac.”

Messi intenta driblar el veneçolà Tomás Rincón.

Messi intenta driblar el veneçolà Tomás Rincón.EUROPA PRESS

tracking