El Tamarit va buscar el gol des de l’inici però va ser incapaç de materialitzar cap de les seues ocasions.ALBA RIVERA

Nova derrota del Tamarit, que no va poder davant del San Juan (0-1), en un partit en el qual els de la Llitera van sortir amb moltes ganes atesa la situació de perill en la qual viu l’equip blanc-i-blau. Després de diversos minuts d’igualtat, el San Juan va ser el primer a aproximar-se amb perill a l’àrea de Salas, però el meta local va evitar el primer gol amb una bona acció. El Tamarit no es va quedar enrere i després d’una falta treta per Romero Flo va pentinar la pilota enviant-la a la porteria rival, encara que sense força suficient per superar el porter visitant. A l’últim minut, el San Juan va treure petroli d’un servei de banda, però tampoc va ser capaç de marcar arribant al descans 0-0. A la represa, el local Flo va donar el primer avís amb una ocasió idèntica a la de la primera meitat, però tampoc va poder marcar. Després d’aquesta ocasió, el San Juan va aconseguir el 0-1 després d’una jugada trenada que Ballarín va encertar a enviar al fons de la porteria. Amb el 0-1, el Tamarit va buscar el gol de l’empat, però la falta d’encert el va deixar sense punts