EL MILLOREL PITJOR

El Mollerussa aconsegueix treure un empat davant d'un rival directe a la zona alta

El Mollerussa aconsegueix treure un empat davant d’un rival directe a la zona alta || Els de Turull encadenen cinc empats consecutius i són cinquens

El Mollerussa no guanya des del 27 de gener passat. Des d’aleshores ha sumat una sola derrota i ha empatat sis partits.SEGRE TÀRREGA

Empat del Mollerussa davant d’un rival directe com és l’Igualada (1-1), en un partit en el qual els homes de Josep Maria Turull van patir fins al final per aconseguir deixar un punt al Municipal de Mollerussa.

Des de l’inici del matx, l’Igualada va mostrar un joc millor al dels de la Plana. Els visitants van dominar el control del joc i van ser els primers a generar ocasions de perill que el meta local i la falta d’encert van evitar que pugés algun gol marcador. L’estil de joc dels de l’Anoia es va imposar davant d’un Mollerussa que es veia anul·lat i incapaç de generar ocasions. En el minut 43, els locals van tenir la seua única ocasió de la primera part, però la rematada va ser fluixa i el porter visitant va aturar la bimba sense problemes, per arribar al descans amb el 0-0 inicial.

A la represa, l’Igualada va mantenir el bon nivell de la primera meitat. Possessions llargues i aproximacions a l’àrea rival van permetre a l’Igualada donar el primer avís en el minut 46 i marcar el primer gol del partit que l’àrbitre acabaria anul·lant. Amb el pas dels minuts, el Mollerussa va anar entrant més en el matx. La pilota ja no era propietat absoluta de l’Igualada i els locals van aconseguir generar perill a l’àrea rival en diverses ocasions. Malgrat el domini dels dos equips, cap va ser capaç de perforar la porteria rival i es va arribar al 80 encara sense gols.

En els últims minuts del partit, l’encontre es va convertir en un anar amunt i avall. Les jugades ràpides dels dos equips se succeïen a la recerca d’un gol salvador en el tram decisiu que els permetés emportar-se els tres punts. Va ser l’Igualada el que va saber aprofitar el descontrol per marcar el 0-1 que semblava definitiu. Tot i el cop, el Mollerussa no només no va abaixar els braços sinó que va passar a jugar a l’atac, amb l’objectiu de buscar l’empat en els minuts finals.

La falta de punteria dels dos equips va desaparèixer i és que els locals tan sols van tardar quatre minuts a tornar el cop a l’Igualada i restablir un empat que seria definitiu a falta del temps afegit. Tot i així, cap dels dos equips es va mostrar conforme amb amb l’empat i ambdós van mantenir la mateixa intensitat fins al final del matx. Tant l’Igualada com el Mollerussa van tenir opcions de marcar el gol de la victòria, però de nou la falta de punteria ho va evitar i el duel va arribar al final amb el marcador d’1-1.

La pròxima jornada el Mollerussa no tindrà un partit fàcil davant d’un Gavà que lluita per no entrar a la zona de descens. La necessitat de punts del Gavà el converteix en un rival que pot posar en problemes un Mollerussa que no arriba en el seu millor moment després de set jornades sense guanyar.

“Tal com ha anat, donem l’empat per bo”

Després de l’empat davant de l’Igualada, el tècnic de Mollerussa, Josep Maria Turull, va declarar: “Sempre sortim a buscar la victòria, però tal com ha anat el partit donem l’empat per bo. A la nostra Lliga és molt complicat sumar i a la primera meitat hem patit molt.” Sobre la segona part, va apuntar: “Hi ha hagut fases de domini per a cada equip i això ens ha permès acabar marcant. Els resultats dels altres equips de la zona alta ens permeten seguir en la lluita i allunyar-nos dels de baix.” A més, Turull també va parlar de la situació física del vestidor i va assenyalar: “Malgrat les baixes de Clivillé i Miso, l’equip arriba bé al final de temporada.”