SEGRE

NATACIÓ COMPETICIÓ

Emma Carrasco, convocada per la selecció espanyola

La nadadora de l’Inef Lleida participarà en la Mediterranean Cup i el FOJE || Subcampiona estatal de categoria infantil en 200 braça

Emma Carrasco, durant el Campionat d’Espanya de Gijón.

Emma Carrasco, durant el Campionat d’Espanya de Gijón.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Emma Carrasco, nadadora infantil de l’Inef Lleida, forma part de la convocatòria de la selecció espanyola de la categoria que participarà al juliol en la Mediterranean Cup de Bulgària i el Festival Olímpic de la Joventut (FOJE), que enguany se celebra a l’Azerbaidjan. La nadadora lleidatana va obtenir la mínima al Campionat d’Espanya infantil, que es va disputar a Gijón i on es va proclamar subcampiona estatal en els 200 braça, amb un crono de 2:36.06, tot i que a les sèries ja havia aconseguit una marca de 2:35.39. Amb 13 anys i sent la nadadora més jove dels campionats, Carrasco també va ser medalla de bronze en els 200 estils (2:23.54).

La selecció estatal anirà a la Mediterranean Cup (COMEN) de Burgas (Bulgària) del 21 al 23 de juliol amb un equip format per vuit nadadors de categoria masculina i només tres de categoria femenina, entre les quals hi ha Emma, que tindrà com a companyes Martina Manresa (CN La Salle-Palma) i Mely Ruiz (Navial). D’altra banda, del 22 al 26 de juliol se celebrarà el FOJE a la ciutat de Bakú (Azerbaidjan), on la nadadora lleidatana competirà amb quatre nadadors de categoria masculina i vuit de categoria femenina. Emma Carrasco serà l’única nadadora catalana al costat de Julia Luis, del CN Sabadell i campiona estatal de 200 lliure, i Alberto Hernández, representant del CN Sant Andreu.

tracking