SEGRE

FUTBOL FEMENÍ

L'AEM necessita 100.000 euros per jugar a la nova categoria

Multiplica per set el pressupost d’aquesta temporada, que és de 15.000

L’AEM pot certificar l’ascens de forma definitiva diumenge que ve davant del Son Sardina.

L’AEM pot certificar l’ascens de forma definitiva diumenge que ve davant del Son Sardina.ÁREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AEM ja prepara el desembarcament la pròxima temporada a la Primera B femenina, categoria de nova creació en la qual pràcticament es va assegurar la presència malgrat perdre aquest diumenge al camp del Collerenc (2-0). L’equip lleidatà, que actualment és quart però amb opcions d’acabar tercer (ascendeixen de categoria els quatre primers), està pendent que la Federació Espanyola confirmi el seu ascens com un dels quatre millors cinquens dels diferents grups de Segona, l’altra via per accedir a la que serà l’avantsala a la Lliga Iberdrola.

Amb l’ascens virtual ja al sarró, el club fa setmanes que treballa en la recerca de patrocinadors per cobrir el pressupost de la pròxima temporada, que s’estima que podria rondar els 100.000 euros, dada que multiplica per set l’actual, que és de 15.000. “Són les xifres que estem treballant, ja que la Lliga serà semiprofessional i els costos seran molt més elevats, especialment els desplaçaments”, va apuntar el president, Sergio González. L’equip, que probablement estarà enquadrat al grup nord (hi haurà dos grups de setze equips cadascun), viatjarà per mitja Espanya, quan fins ara jugava la majoria de partits a Catalunya, amb un desplaçament a Saragossa i dos a les Balears. En aquest sentit, González confia a cobrir un 40 per cent del pressupost, al voltant d’uns 40.000 euros, amb els patrocinadors de la mateixa Lliga i els drets de televisió, mentre que la resta, uns 60.000, hauran de ser de fons propis. “Fa temps que parlem amb empreses de Lleida. Hi ha diverses coses avançades i confio a tancar-ne alguna aviat”, va assenyalar González, que va confirmar que el tècnic Roger Lamesa continuarà la pròxima campanya.

Per una altra banda, el club està preparant també la festa de celebració de l’ascens, que serà el pròxim dia 13 d’abril i coincidirà amb la visita de l’Espanyol B.

tracking