SEGRE

TRIATLÓ CROS COMPETICIÓ

Espanya convoca per al Mundial sub-23 la lleidatana Anna Vallverdú

La prova serà el dia 30 d’abril a Pontevedra

Anna Vallverdú, en una competició anterior amb la selecció d’Espanya.

Anna Vallverdú, en una competició anterior amb la selecció d’Espanya.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció espanyola ha convocat la triatleta lleidatana Anna Vallverdú, del club Prat Triatló 1994, per competir al Campionat del Món sub-23 Elit de Triatló Cros, que tindrà lloc el pròxim 30 d’abril a Pontevedra. “Estic molt contenta i també sorpresa per la convocatòria. Anar a un Mundial o a uns Jocs Olímpics amb la selecció és el màxim a què pot aspirar un esportista i a mi m’ha passat a la meua quarta temporada fent triatló”, explicava ahir des de Milà, on participa en aquest curs en un programa Erasmus, amb el qual estudia el tercer curs d’un doble grau de Dret i ADE.

“És la primera vegada que aniré al Campionat del Món i la primera vegada que sóc internacional elit amb Espanya. En els grups d’edat ja ho havia estat en quatre ocasions”, afegeix aquesta jove de vint anys.

Almenys set lleidatans més competiran en el grup d’edats de diverses modalitats

Precisament, en diferents grups d’edat i en diferents modalitats com duatló, aquatló, Half i triatló, participaran almenys set esportistes lleidatans més, com Núria Ribalta; Sergi Jurado (Flor de Triatló), Gerard López, Maria Hernández, Anna Felip, Àngel Vidal (Prosan) o Núria Duch (TRI-4.40). D’aquest club també s’havien classificat més esportistes, però com explica la seua responsable i entrenadora, Eva Ledesma, “no hi han pogut anar per manca de pressupost”.

Al Campionat del Món, les competicions de grups d’edats es diferències de les d’elit, que corren sols, mentre que en el cas dels grups d’edat hi participen tots junts.

El Triatló Cros consta d’un quilòmetres de natació, trenta en BTT i set corrent per un terreny muntanyós.

Vallverdú va guanyar la temporada passada tres Europeus, el de duatló de carretera, duatló cros i triatló cros.

tracking