SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“Intentarem esgotar totes les possibilitats”

Serna apunta al 'play-off' al segellar la salvació || No va acabar satisfet amb el nivell defensiu

El base gallec Adrián Chapela penetra a cistella davant de l’oposició de Tautvydas Sabonis i Evaldas Zabas.

El base gallec Adrián Chapela penetra a cistella davant de l’oposició de Tautvydas Sabonis i Evaldas Zabas.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Jorge Serna, tècnic de l'ICG Força Lleida, va poder parlar ahir, d'una vegada per totes, d'un altre objectiu que no fos la permanència, que va quedar segellada amb la victòria davant el Castelló, i va dir que l'equip intentarà acabar entre els nou millors. “Té molt mèrit aconseguir la permanència a falta de cinc jornades venint d'on veníem, després d'un any en què ho hem passat molt malament. Ara que tenim el primer objectiu, els he dit als jugadors que intentarem esgotar les possibilitats d'estar als play-offs. Serà complicat, perquè els resultats no ens estan acompanyant, però continuem treballant durant els últims cinc partits per seguir amb opcions.”

L'entrenador lleidatà va dir que el partit va ser “el típic entre dos equips que ens coneixem molt bé, des de la pretemporada. La primera meitat ha estat un intercanvi de cops en el qual, malgrat que hem guanyat, crec que ells han estat millors. En el tercer quart hem estat a un bon nivell defensiu, però després ens ha vingut el defalliment de sempre. Sort de la inspiració individual de jugadors com Djuran, Stutz i Quintela, que ens ha donat la vida al final”. A més a més, Serna no estava satisfet amb el nivell defensiu que havia mostrat l'equip durant el partit. “No puc estar satisfet quan ens han anotat 82 punts a casa. Però és que el Castelló té molts recursos. Estem molt satisfets de poder guanyar un equip que s'havia construït per a altres objectius molt diferents”.

Per la seua banda, Toni Ten va ser molt crític amb el seu equip “per no haver estat a l'altura de les circumstàncies, sense tensió, pensant que ja ho teníem fet”.

tracking