SEGRE

MOTOCICLISME GP ARGENTINA

Marc Màrquez firma una nova 'pole' a l'Argentina

Sortirà avui primer davant de Viñales i Dovizioso, i Àlex, quart en Moto2

Marc Màrquez, ahir al circuit argentí de Termas de Río Hondo.

Marc Màrquez, ahir al circuit argentí de Termas de Río Hondo.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez (Repsol Honda) va aconseguir la pole del Gran Premi de l’Argentina, segona cita del Mundial, a l’imposar-se ahir a la Q2, al davant de Maverick Viñales (Yamaha) i Andrea Dovizioso (Ducati). El vigent campió del món va confirmar un cap de setmana de domini, on només se li va escapar l’FP2 de divendres. El de Cervera va firmar un temps d’1:38.304, per quedar-se amb la primera posició de sortida que se li va escapar en la primera cita del Mundial, al circuit de Losail, a Qatar. Marc va confirmar també el seu idil·li amb el circuit argentí de Termas de Río Hondo, on ha firmat la pole en cinc de les seues sis visites.

Amb la pole de Marc es va completar una bona jornada per al motociclisme espanyol, que va firmar un triplet de podis, després de l’aconseguit pel valencià Jaume Masià amb Moto 3 i el del barceloní Xavi Vierge, company d’Àlex Màrquez, en Moto2. Àlex, per la seua part, va millorar les prestacions de divendres i sortirà avui des de la quarta posició.

Màrquez va deixar a poc més d’una dècima Viñales i Dovizioso, separats els dos per 10 mil·lèsimes. L’italià, campió a Qatar fa tres setmanes, es va colar entre les Yamaha, ja que Valentino Rossi va fer un pas endavant per ser quart. L’italià sortirà des de segona línia a Termas de Río Hondo, on l’any passat va acabar a terra.

La cita argentina el 2018 va reobrir la guerra del d’Urbino amb un Màrquez que va tenir una carrera esbojarrada i tres sancions, la definitiva per tirar Rossi.

El company de Marc, Jorge Lorenzo, sortirà des del lloc dotze, millorant també ell respecte a la cita de Losail. Al davant seu va quedar la KTM de Pol Espargaró.

En Moto2 Xavi Vierge va repetir la pole que ja va aconseguir l’any passat, amb un temps d’1:42.726, aguantant els atacs de Marcel Schrötter (Kalex) i Sam Lowes (Kalex), a 11 i 12 mil·lèsimes. Àlex Màrquez es va mantenir en tot moment en la lluita, però va haver de conformar-se amb la quarta plaça.

El lleidatà va tenir un problema amb la cadena Encara que la sessió va acabar bé per a Marc Màrquez, la jornada va resultar accidentada per al lleidatà, ja que durant l’assaig del matí se li va trencar la cadena de la moto. Marc la va deixar recolzada en un guardarail del circuit i va sortir corrents, camps a través, per guanyar temps i canviar de moto. “Volíem fer tres intents però només hem tingut una moto disponible. L’equip ha hagut de treballar dur”, va explicar el de Cervera.

Marc Màrquez, ahir al circuit argentí de Termas de Río Hondo.

Marc Màrquez, ahir al circuit argentí de Termas de Río Hondo.REPSOL MEDIA

tracking