EL MILLOREL PITJOR

El Balaguer continua cap avall

Els de la Noguera tornen a mostrar carències i encaixen una altra derrota || El descens matemàtic, més a prop

El Balaguer ho va intentar tot però va tornar a caure derrotat.

El Balaguer ho va intentar tot però va tornar a caure derrotat.ÁREA 11

El Balaguer va consumir un dels últims cartutxos que ja li van quedant per mantenir-se viu en la lluita per la permanència. Els de la Noguera van plantar cara davant d’un efectiu Sant Ildefons però van acabar sucumbint (2-1).

El Balaguer va jugar els primers minuts sense complexos i ben plantats en defensa, encara que van tornar a mostrar una manca de definició davant d’un Sant Ildefons que va fer seu el control de la pilota. Tot i així, la primera ocasió la va tenir el Sant Ildefons, en el minut 13, quan Ao va provar fortuna amb un xut que va rebutjar amb problemes Alfred a córner. El Balaguer va respondre amb dos clares ocasions, la primera en una rematada de cap de Cepeda després d’un llançament de córner i, poc després, Vendrell va estavellar la pilota al pal. Pozzo va marcar l’1-0 per al Sant Ildefons en el minut 37, a l’aprofitar una centrada de Pulido.

Després del pas pels vestidors, el San Ildefons va mantenir el domini territorial. Malgrat tot, el Balaguer va continuar buscant el gol i Samba va estavellar una nova pilota a la fusta. Als 57 minuts Cepeda va posar el 2-0 que semblava encarrilar la victòria dels de Cornellà de Llobregat. El Balaguer no es va rendir i, quan semblava que tenien més controlat el matx els locals, va arribar el gol de Trota que tornava la il·lusió al Balaguer. Es complia el minut 78. Els de Josep Gil es van animar i van buscar l’empat davant d’un desconcertat rival.

Es va entrar en l’últim tram de partit amb tot per decidir. El Balaguer insistia assetjant la porteria defensada per Arnalot, al qual se li va acumular el treball. A set minuts per al final, el local Víctor va protagonitzar una gran jugada personal plantant-se completament sol davant d’Alfred, però no va acabar definint i va deixar passar la sentència del duel. Els últims minuts de partit va ser un voler i no poder dels homes de Josep Gil, que ho van intentar tot per, almenys, arrancar un punt, però es van trobar amb una defensa que no va fer concessions i va poder, finalment, mantenir a ratlla els intents de marcar del Balaguer. Trist desenllaç per a un equip que va consumir una nova jornada sense aconseguir punts i s’atansa cada vegada més al descens matemàtic. Sisena derrota consecutiva i nou jornades sense conèixer la victòria.

“No hi ha res a retreure als meus jugadors”

L’entrenador del Balaguer, Josep Gil, va comentar al final del partit que “un empat hauria sigut el resultat més just, sobretot per ocasions. Tanmateix, el Sant Ildefons ha estat ser més efectiu que nosaltres”. Sobre les ocasions del seu equip, va dir: “Abans de l’1-0 hem estavellat una pilota al pal i amb el 2-0 hem tingut un altre pal que hauria canviat el signe del partit. Ha sigut una llàstima.” Finalment, va afegir: “La situació la tenim assumida. Res a retreure als meus jugadors, perquè estem competint en tots els partits. Fins i tot ells han acabat demanant l’hora.”