SEGRE

DEPORTES_LUNES

Joan Carles Oliva: "Hem tocat fons"

Joan Carles Oliva admet que la derrota a Alcoi ha fet molt mal, però no llança encara la tovallola || El tècnic assumeix que cada vegada queda menys marge malgrat que encara tot és possible

Els jugadors del Lleida celebren el gol de Juanto al cap de pocs minuts de començar el partit, però que tampoc va servir per guanyar.

Els jugadors del Lleida celebren el gol de Juanto al cap de pocs minuts de començar el partit, però que tampoc va servir per guanyar.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cara de Joan Carles Oliva a la sala de premsa d’El Collao era tot un poema i reflectia el sentir del vestidor del Lleida, després d’una nova derrota davant d’un cuer. “Ha sigut un pal molt dur perquè ningú pensava en una derrota, però així ha estat. Jo diria que hem tocat fons i som conscients que aquest no és el camí per fer el play-off. Les nostres opcions per fer-ho es van reduint i cada vegada està la cosa més difícil, però em resisteixo a llançar la tovallola. Molts dels aspirants han sumat tan sols un punt en la jornada i la situació encara és reversible. És veritat que el marge és cada vegada més estret, però existeix.”

Oliva va reconèixer que es veu capaç de revertir la situació i que el problema continua sent més mental que una altra cosa. “Ens entrenem bé i després no competim igual. Aquesta és la realitat. Estàvem convençuts que si aconseguíem avançar-nos en el marcador, la situació seria diferent, però ja s’ha vist que no és així. Amb el 0-1 ens hem ensorrat a la segona a part i hem vist com l’Alcoià, que també es jugava la vida en el partit, ha sabut donar la volta al marcador”.

Oliva va explicar que cal continuar treballant de cara al pròxim partit davant de l’Eixea, davant del qual tan sols cal esperar un resultat guanyador, al Camp d’Esports, i que, tal com anaven les coses en el matx d’ahir, no va creure necessari fer ni el segon ni el tercer canvis perquè “m’agradaven les coses com s’estaven desenvolupant en el partit”.

“Hem potenciat el centre del camp avançant Noel i després tot s’ha ensorrat i ja no hem tingut temps per reaccionar amb el 2-1”, va explicar.

“Un premi a la nostra fe per guanyar el partit”

Mario Barrera, el tècnic de l’Alcoià, es felicitava a la sala de premsa per la victòria “que ens permet tenir esperances a salvar la categoria, després d’una temporada per oblidar”. L’entrenador alacantí va confessar que “la victòria s’ha degut a la nostra fe per aconseguir la victòria en unes circumstàncies molt adverses a El Collao”.

tracking