L'Alpicat suma tres punts per reduir distàncies

Estany condueix la pilota davant de la pressió del capità de l’Alpicat.

Estany condueix la pilota davant de la pressió del capità de l’Alpicat.ALBERT FERNÁNDEZ

L’Alpicat va derrotar el Térmens en un duel que va començar amb domini local, que es va avançar amb el gol de Gomà (1-0, 14’), amb què es va arribar al descans. A la segona meitat es va equilibrar el domini i el Térmens va aconseguir empatar gràcies a la diana de Mascarilla (1-1, 63’). Amb la incertesa de l’empat, els locals van començar a crear perill i al cap de pocs minuts Bouhamidi els donava un altre cop avantatge al lluminós (2-1, 71’). Als minuts finals, el Térmens va buscar l’empat, fins i tot en l’última jugada, en què Huguet pujava a rematar un córner, cosa que va aprofitar Mangara per anotar el tercer a l’afegit (3-1, 93’).