SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Serna: “No es valora del tot que ja hàgim aconseguit la salvació”

L'entrenador diu que “és un superassoliment” i no tenen marge d’error per anar al ‘play-

Serna demana que es valori més el rendiment del seu equip.

Serna demana que es valori més el rendiment del seu equip.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida afrontarà demà davant de l’Araberri el primer partit amb la salvació matemàtica ja a la butxaca quan falten encara cinc jornades per al final de la fase regular, un fet que, segons el parer del seu entrenador, Jorge Serna, no s’està valorant prou que fa un any ho van aconseguir a l’últim partit i de forma agònica. “M’agradaria destacar com de poc es valora que a cinc setmanes per al final haguem aconseguit la permanència, que per a nosaltres és un superassoliment. No som capaços de gaudir el que ja hem assolit, sinó que ara cal pensar en el play-off i, si hi ens posem, llavors ja hauríem de pujar. Crec que el que han fet aquests nois té molt mèrit”, va comentar Serna a tall de crítica cap a l’entorn de l’equip.

Va assegurar que el balanç de vuit victòries i dos derrotes que va firmar l’equip a l’inici de Lliga “era bastant idíl·lic i allunyat de la nostra realitat”, però que la temporada, fins ara, “està sent bastant correcta. No sé per què no prenem la pausa necessària per assaborir el que estem aconseguint, almenys l’entorn de l’equip. A l’agost estàvem pensant quins tres possibles equips que no fos el nostre podien descendir, i que a cinc setmanes del final puguem somiar amb un altre objectiu que no sigui aquest, per a mi és un èxit”, va afegir.

Respecte al play-off, per al qual encara tenen opcions reals, va reconèixer que “ara no tenim marge d’error. Si volem aspirar a ficar una mica de guerra per al play-off no podem fallar pràcticament en cap dels partits que ens queden. Primer és l’Araberri, que ve lògicament molt necessitat de victòries perquè està lluitant per la permanència i ja tenim experiència de com vénen aquests equips”.

D’altra banda, el tècnic va demanar màxim respecte per a l’equip vitorià, del qual va destacar el nivell ofensiu i les victòries com a visitant. “Ha guanyat a la pista de Bilbao, Melilla i Canoe, pistes en les quals nosaltres hem perdut; llavors no podem fer altra cosa que respectar-los i pensar que serà un partit molt dur i complicat”, va avisar.

tracking