SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Tràmit per al Cadí la Seu abans d'afrontar el 'play-off'

Amb la tercera posició assegurada, tanca avui la fase regular contra l’Araski

El Cadí la Seu arriba al partit després de guanyar a Zamora.

El Cadí la Seu arriba al partit després de guanyar a Zamora.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu s’enfronta avui (19.00) a l’Araski en l’última jornada de la Lliga Femenina, en la qual l’equip de l’Alt Urgell no es juga res, ja que ja té assegurada la tercera posició i jugarà el play-off pel títol com a cap de sèrie contra el Gipuzkoa, sisè. D’altra banda, el rival d’avui sí que té pendent la classificació per a les eliminatòries i haurà de guanyar al Palau per no dependre d’altres resultats. Malgrat la poca transcendència del resultat, les lleidatanes volen tancar la fase regular aconseguint la dinovena victòria de la temporada i la sisena consecutiva per arribar al play-off en plena forma.

El tècnic Bernat Canut espera arribar a les eliminatòries en el millor estat de forma, millorant detalls i donant minuts a les jugadores menys habituals, amb un Araski que va guanyar el partit de la primera volta (55-69) i a quarts de la Copa de la Reina (66-60). “Les jugadores han demostrat que estan implicades i que tenen un gran talent. L’equip ha anat creixent a poc a poc i ha tingut ambició al llarg de la temporada”, va assenyalar Canut. L’important, més enllà del resultat, serà preservar l’estat físic de la plantilla de cara al primer assalt de quarts de final del play-off, previst per dimecres al Palau d’Esports.

Canut assajarà de cara al primer partit de quarts, previst per dimecres contra el Gipuzkoa, sisè

A més de l’Araski, també es jugaran les dos últimes places del play-off el Mann Filter Saragoswsa i l’Al-Qázeres, mentre que el Bembibre no té opcions a causa de l’average. Zamarat i Sant Adrià també afronten una apassionant última jornada, en la qual es decidirà la segona plaça de descens.

Les barcelonines en tenen prou amb guanyar el seu partit, però es mesuren al Perfumerías Avenida, que només ha perdut un sol duel.

tracking