SEGRE

BÀSQUET LLIGA EBA

El Pardinyes vol organitzar la Final Four al Barris Nord

Els finalistes i el tercer classificat disputaran la fase d’ascens a la LEB Plata

L’Ilerdauto Nissan va aconseguir la classificació diumenge.

L’Ilerdauto Nissan va aconseguir la classificació diumenge.POL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CB Pardinyes ha sol·licitat a la Federació Espanyola l’organització de la Final Four del grup C de la Lliga EBA, per a la qual es va classificar diumenge i que es jugarà el 4 i 5 de maig. La Federació Aragonesa era la designada per la FEB per organitzar-la aquest any per rotació, però cap dels dos equips saragossans de la categoria té opció de classificar-se i seran quatre conjunts catalans, per la qual cosa són diversos els clubs que s’han interessat a allotjar la fase.

A més del CB Pardinyes, té la intenció d’acollir-la el CB Tarragona, que també es va classificar diumenge. L’última paraula la té la FEB, que decidirà abans que acabi la fase regular, el dia 27. “Nosaltres vam sol·licitar informació a la Catalana al veure que no hi ha cap equip d’Aragó amb possibilitats de classificar-se, per la qual cosa seria més lògic que es jugués a Catalunya. Hem demanat ser la seu, però també hi ha altres clubs interessats”, va assenyalar ahir el president del CB Pardinyes, Jordi Mauri.

El Barris Nord acolliria una eliminatòria entre els dos primers dels subgrups C-A i C-B, places que només s’han assegurat Pardinyes i Tarragona a falta de dos jornades perquè finalitzi la fase regular.

Amb els altres dos equips que aconsegueixin classificar-se, disputaran unes semifinals el 4 de maig de les quals sortiran els dos classificats per a la fase d’ascens a la LEB Plata, i l’endemà es decidirà el tercer. Aquests tres equips jugaran, del 16 al 19 de maig, la fase d’ascens en una seu encara pendent de determinar tenint en compte la classificació final, tot i que el campió de Catalunya serà un dels clubs organitzadors.

Jordi Mauri va mostrar satisfacció per la classificació després de la victòria de diumenge contra el Mollet (65-82) i va confiar que el club pugui organitzar aquesta primera fase en la seua tercera participació consecutiva. “Es tracta d’un gran èxit de tot el club, dels jugadors i tècnics, especialment de Gerard Encuentra, que hi inverteix moltes hores”, va afirmar. Mauri va assenyalar que en el cas que la primera fase no es disputi a Lleida, el club intentarà organitzar un desplaçament d’aficionats.

tracking