SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Oliva fa marxa enrere i continuarà com a tècnic del Lleida

El tècnic acorda amb el club continuar al cap de 3 hores de reunió i dos dies d’incertesa, després d’anunciar que dimitiria si perdien contra l’Eixea || Albert Esteve parlarà avui amb la plantilla

Joan Carles Oliva, diumenge passat durant el partit amb l’Eixea.

Joan Carles Oliva, diumenge passat durant el partit amb l’Eixea.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’anunciada dimissió de Joan Carles Oliva al capdavant del Lleida divendres passat si es perdia contra l’Eixea, com així va passar, es va convertir al final en un sainet que va culminar ahir amb l’acord entre club i tècnic de continuar dirigint l’equip. Han estat dos dies d’incertesa i contínues reunions entre les tres parts implicades: directiva, entrenador i plantilla. Aquest matí està previst que el president Albert Esteve s’adreci als jugadors abans de començar la sessió d’entrenament. El pas al costat que pretenia fer Oliva considerant que podria servir com a teràpia de xoc perquè reaccionés l’equip no només no va fer efecte, sinó que ha provocat un profund malestar a la plantilla. Avui, al retorn als entrenaments, caldrà veure com es cusen els recels i la incertesa entre els jugadors i el tècnic després de l’anunci de la dimissió (que entenen que els passava a ells tota la pressió) i la posterior marxa enrere.

Les converses de dilluns van seguir ahir com estava previst. Al matí, el president Albert Esteve i el seu germà, el director esportiu Jordi Esteve, es van reunir amb els capitans (Noel Carbonell, Pau Torres, Álex Albístegui i Marc Trilles) i tres pesos pesants de la plantilla (Joan Oriol, Marc Martínez i César Soriano). Tres hores de reunió, pausa per dinar i nova reunió a la tarda, aquest cop dels Esteve amb Oliva. Va començar cap a les 19.00 hores i va acabar prop de les 22.00. Tres hores més de converses per portar a la pràctica un dels clàssics del refranyer espanyol: “Donde dije digo, digo Diego.”

El tècnic lleidatà es tornarà a veure les cares avui amb els jugadors, molestos amb l’anunci de divendres

El club, després de consultar amb els jugadors i faltant tan poca lliga, ni es va plantejar rellevar el tècnic ja que sempre es va considerar que va ser ell el que va proposar anar-se’n i, per tant, la pilota era a la seua teulada. Per la seua part, Oliva va acceptar ahir a la nit seguir, entenent així que des del club no es plantejava la seua marxa. D’això es dedueix que encara es veu amb forces per revertir la situació i lluitar fins al final de la temporada per aconseguir el que ara sembla un impossible quan queden sis jornades, encara que de facto són cinc, ja que l’últim davant de l’Ontinyent suposarà guanyar tres punts sense haver de jugar.

En qualsevol cas, totes les parts volen fer creu i ratlla, encara que a l’ambient flota l’anunciada dimissió per part d’Oliva que, al final, després d’episodis més propis d’una comèdia d’embolic, ha quedat en foc d’encenalls.

El tècnic hauria presentat la dimissió al club després del partit Després del duel amb l’Eixea, Joan Carles Oliva hauria posat el seu càrrec a disposició del club com havia anunciat divendres. Segons ha pogut saber aquest diari, hauria manifestat al director esportiu, Jordi Esteve, la intenció de deixar la banqueta si des del club s’entenia que podia ser la solució, però no es va arribar a cap acord a l’espera de parlar totes les parts sense prendre decisions en calent. Oliva va manifestar després de la roda de premsa del partit contra l’Eixea que es ratificava en la seua intenció de “fer un pas al costat” si això servia com a revulsiu perquè l’equip reaccionés, però que ajornava la decisió a una reunió dilluns amb el president, Albert Esteve. Aquest estava de viatge i va ser ahir quan finalment es van veure amb el director esportiu Jordi Esteve. Aquest diari ha pogut confirmar també que dilluns Oliva, malgrat que tot apuntava a la seua marxa, va sol·licitar entrenar dissabte al Camp d’Esports en l’última sessió preparatòria abans de jugar a Sabadell. Un fet sorprenent, malgrat que la planificació dels entrenaments es fa el primer dia de la setmana.

tracking