SEGRE

HOQUEI PRIMERA CATALANA

L'Alpicat femení d'hoquei prepara el segon ascens consecutiu

Pujarà a l’avantsala de l’OK Lliga si suma un punt demà davant de l’afició

Plantilla del primer equip femení de l’Alpicat, que entrena Miquel Serret.

Plantilla del primer equip femení de l’Alpicat, que entrena Miquel Serret.HC ALPICAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’HC Alpicat està molt a prop de completar una temporada històrica. Amb l’equip masculí líder de l’OK Lliga Plata i depenent de si mateix per ascendir a la màxima categoria de l’hoquei estatal, el primer equip femení és a un petit pas de continuar fent història i encadenar el que seria el segon ascens en dos anys, els primers en els quals ha competit en la categoria sènior. N’hi ha prou amb sumar un punt demà davant del Bigues i Riells (12.30 hores) al seu propi pavelló, l’Antoni Roure, per ascendir a Nacional, la màxima categoria catalana i l’avantsala de l’OK Lliga Femenina. “Amb un punt ens assegurem l’ascens i amb la victòria, acabar la Lliga com a campiones”, explica Ricard Vizcarra, president de l’HC Alpicat.

L’equip lidera la Primera Catalana amb 10 punts d’avantatge sobre el segon classificat, el Mataró. Però és que la trajectòria de l’equip és espectacular: “Van començar juntes i van ser el primer equip Mini Fem del club, van ser campiones de Catalunya i la passada temporada, sense tenir l’edat, vam decidir inscriure-les a la Lliga sènior, a Segona Catalana, la més baixa”, recorda Vizcarra.

En aquesta primera temporada en una competició sènior es van proclamar campiones de Lliga, van ascendir a Primera Catalana i van guanyar la Copa de la Lliga, en la qual la resta dels rivals eren de Primera Catalana. Ara, el segon any, poden encadenar el segon ascens a falta de diverses jornades per acabar la Lliga. L’entrenador, Miquel Serret, és jugador de l’equip d’OK Lliga Plata, que també està amb opcions de pujar.

“Si puja l’equip sènior masculí i també el femení, suposarà un increment del pressupost del 40 per cent, i passar dels 100.000 actuals a 140.000”, explica el president. “Però és política de club que si s’ho guanyen a la pista, la directiva fa tots els esforços necessaris perquè juguin a la nova categoria. Ja fa temps que estem parlant amb possibles patrocinadors”, afegeix el president.

“A l’Alpicat hem fet una decidida aposta per l’hoquei femení i aquesta temporada tenim tres equips, a més de l’Escola, i la idea de fer-ne un més.”

tracking