FUTBOL

El Lleida continua en caiguda lliure

En perd 1-0 Sabadell, amb el que encadena la seua quarta derrota i s’allunya encara més de les posicions de play off

El Lleida continua en caiguda lliureJORDI ECHEVARRIA

El Lleida no aixeca cap i segueix en caiguda lliure. En un partit transcendental per mantenir vives les seues opcions de play off, ha perdut per 1-0 en la Nova Creu Alta de Sabadell, amb el que encadena la seua quarta derrota i allarga la seua pèssima ratxa de resultats. Encadena set jornades sense guanyar, en les que ha sumat només 2 dels 21 punts en joc. Una cosa impròpia d’un equip que aspira a jugar la lligueta d’ascens.

Les coses ja han començat malament per al Lleida abans de posar-se la pilota en joc. El porter Pau Torres ha estat baixa d’última hora per lesió, pel que el tècnic, Joan Carles Oliva, ha fet debutar la meta del planter Víctor Vidal. La primera part de l’equip ha estat molt deoeltna i el Sabadell ho ha aprofitat per marcar l’1-0, després d’un rematada d’Arturo en el minut 35.

En la segona meitat ha intentat reaccionar, ha tingut alguna ocasió, però a la pèssima ratxa de resultats se li uneix també una mala dinàmica golejadora. Només ha estat capaç de marcar un gol en els set útims partits, això malgrat tenir dos golejadors com Pedro Martín i Juanto. El Lleida, que va acabar el 2018 com a líder, porta una segona volta de pena, amb 10 punts sumats de 42 de possibles.

L’equip tornarà a jugar diumenge vinent, dia 21. Serà en el Camp d’Esports, on rebrà el Peralada en un partit previst inicialment a les 19.00.