SEGRE

HOQUEI WS EUROPE CUP

El Lleida Llista demana a l'afició que acudeixi a l'Onze de Setembre per aconseguir el segon títol continental

Entrada conjunta a 15 euros per a les dos semifinals i també a 15 per a la final

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

“El primer que volem és que el pavelló Onze de Setembre estigui ple a vessar”, va explicar ahir el president del Lleida Llista, Enric Duch, durant la presentació de la Final Four de la WS Europe Cup, la segona consecutiva per a la qual es classifica el Llista i la segona consecutiva que s’organitza a Lleida. El segon objectiu és repetir l’èxit de l’any passat i que l’equip que entrena Albert Folguera aixequi el seu segon títol continental. “Organitzar una altra Final Four és un gran repte i el que volem és guanyar-la”, va afegir Duch, en un acte presidit per l’alcalde, Fèlix Larrosa, i al qual també van assistir la regidora d’Esports, Montse Parra; Joan Segura, en representació de la Generalitat, i Paco Cerdà, per la Diputació. La competició serà el 27 i 28 d’aquest mes.

Després de donar a conèixer el cartell, l’autor del qual és el dissenyador lleidatà Juanjo Melgar (vegeu el desglossament), Duch va destacar que s’ha buscat que les entrades siguin econòmiques per facilitar que el pavelló s’ompli. Així, l’abonament conjunt per als dos partits de les semifinals del dissabte 27, entre els italians del Sarzana i Valdagno (18.00) i Lleida Llista i Voltregà (20.45), costarà 15 euros. L’any passat en valia 10 cada partit. La final serà el diumenge, dia 28, a les 19.00 i el preu serà també de 15 euros.

Les semifinals entre Sarzana-Voldagno i Lleida Llista-Voltregà seran el dia 27 i la final, el diumenge 28

Fèlix Larrosa va destacar que, aquell cap de setmana, Lleida serà “la capital internacional de l’hoquei” i va valorar que “l’organització d’un esdeveniment internacional d’aquest tipus situa Lleida al món”. L’alcalde va posar com a exemple l’esforç per acollir, per segon any –una cosa que no ha passat mai en la història d’aquesta competició–, la Final Four. “Quan la societat civil fa equip amb un club com el Llista i amb les institucions per aconseguir un acord, tot és possible. I aquest exemple serveix per a tot”, va afirmar. Va valorar també l’estratègia seguida des de la discreció. “L’equip d’Esports de la Paeria ha treballat molt bé i mentre el club anava demanant pressupostos per anar a dormir als possibles escenaris, nosaltres treballàvem per fer una oferta.” La mateixa, per valor de 12.000 €, va fer possible que Lleida repeteixi.

Paco Cerdà va valorar aquesta tàctica: “L’alcalde ha estat un mes amagant les seues cartes. Finalment la tornem a tenir i ara es tracta de disputar-la i guanyar-la. Ens veiem el 28 i el 29 i també el 30 quan passegem la Copa, com l’any passat”, va afegir. Joan Segura, delegat a Lleida de la secretaria general d’Esports de la Generalitat, va advocar també perquè s’ompli el pavelló i pel fet que “no només es facin esdeveniments importants allà on hi ha més població”. També va desitjar sort al Llista i a l’altre equip català, el Voltregà.

En aquest punt va discrepar Montse Parra. “Seria una falsedat per la meua part desitjar sort a l’altre equip català. El meu desig és que guanyi la copa el Lleida Llista, perquè estar a la Final Four no és un regal, sou aquí perquè us ho heu guanyat.”

Quant a les entrades, demà acaba el termini perquè els clubs de fora diguin les que necessiten i es començarà a vendre als socis del club i, dijous, al públic en general.

Enric Duch i Fèlix Larrosa descobreixen el cartell de la Final Four, amb Joan Segura, Paco Cerdà, Montse Parra i Juanjo Melgar.

Enric Duch i Fèlix Larrosa descobreixen el cartell de la Final Four, amb Joan Segura, Paco Cerdà, Montse Parra i Juanjo Melgar.AMADO FORROLLA

tracking