SEGRE

DEPORTES

Els 'reds' arrasen el Porto de Casillas

Els actuals subcampions de la competició, que ja havien vençut a l’anada per 2-0, van demostrar el bon moment de forma i sumen disset partits seguits sense perdre

Els jugadors del Liverpool celebren un dels gols a Porto.

Els jugadors del Liverpool celebren un dels gols a Porto.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Liverpool es va classificar ahir a la nit per a les semifinals de la Lliga de Campions amb un rotund 1-4 al camp del Porto, fent bo l’avantatge del 2-0 de l’anada i sense ensurts després d’un partit en el qual els reds van mostrar temperança, així com formes de favorit al títol malgrat l’absència de brillantor. D’aquesta manera, els pupils de Jürgen Klopp repeteixen presència a semifinals i mantenen molt vives les esperances de regnar al Vell Continent, si bé a la penúltima ronda ja els espera el FC Barcelona d’un Leo Messi en estat de gràcia i disposat a aigualir la festa a qui se li creui pel camí.

Els actuals subcampions van saltar a la gespa de Do Dragao contemporitzant, sabent que el seu potencial d’atac els generaria ocasions per pura inèrcia davant d’un bloc defensiu del seu rival bastant avançat. Era una invitació que Mohamed Salah i Sadio Mané galopessin al seu aire, però la possessió anava a càrrec dels seus rivals i ambdós van tardar a aparèixer. El Liverpool va acabar per arrasar. Disset partits seguits sense perdre, dotze victòries i cinc empats resumeixen el trajecte recent de l’actual subcampió, que no perd des del 7 de gener. El nou accés a la final passa ara per Barcelona.

tracking